Basic ja Pro -jälleenmyyjä (perus- ja ammattilaisjälleenmyyjä) Ohje

Yritimme kääntää tämän sivun puolestasi. Englanninkielinen sivu on myös saatavilla.

Tilaa eSource -uutiskirje

Jos haluat pysyä ajan tasalla jälleenmyyjäohjelmamme kanssa, voit tilata eSource-uutiskirjeemme. Siinä käsitellään uusia kampanjoita, tuotetarjontaa ja paljon muuta, jotta saat selkeän kuvan yrityksesi muutoksista ja kehityksestä.

1. Kirjaudu sisään Jälleenmyyjän hallintakeskukseen (käytä GoDaddy -käyttäjänimeäsi ja -salasanaasi).
  2. Siirry kohtaan Asetukset ja valitse sitten Tukivaihtoehdot .
    muokkaa julkisivun brändäystä
  3. Alle yhteydenottoasetukset, syötä yhteyssähköpostiosoitteen.
  4. Vahvista valitsemalla ruutu Kyllä, ilmoita tapahtumailmoituksista ja tärkeistä päivityksistä .
    Anna yhteyssähköposti
  5. Huomautus: Kun valitset tämän vaihtoehdon, saat myös sähköpostiviestejä, joissa ilmoitetaan, kun asiakkaasi ostavat UUSIA tuotteita kaupan julkisivulta.

6. Aloita tilauksesi napsauttamalla Tallenna.