SignTool: Allekirjoita Windows -koodi koodin allekirjoitusvarmenteella

Huomautus: GoDaddy ei enää myönnä tai uusi koodin allekirjoitusvarmenteita tai ohjaimien allekirjoitusvarmenteita 1.6.2020 alkaen. Jos omistat jo koodin allekirjoitusvarmenteen tai ohjaimen allekirjoitusvarmenteen, et voi enää käyttää sitä 1. kesäkuuta 2021 jälkeen. Kaikki ennen 1. kesäkuuta 2021 myönnetyt varmenteet ovat voimassa niiden vanhenemiseen saakka.

Kun olet luonut PFX -tiedostosi , voit allekirjoittaa koodin Microsoft SignToolilla.

Koodin allekirjoitusvarmenteemme toimivat seuraavan tyyppisten Windows-pohjaisten tiedostojen kanssa:

• EXE
  • DLL
  • OCX
  • CAB

Huomautus: CAB -tiedostoille tulisi varata tilaa digitaaliselle allekirjoitukselle lisäämällä seuraava merkintä DDF -tiedostoon ennen ohjaamotiedoston luomista: Set ReservePerCabinetSize = 6144.

Käytä SignTool -työkalua allekirjoittaaksesi koodisi

1. Asenna SignTool käyttämällä Microsoftin tietoja . Tähän sisältyy Microsoft Windows Software Development Kit (SDK) -ohjelmiston lataaminen ja asentaminen.
  2. Käynnistä cmd .
  3. Allekirjoita tiedosto:
    SignTool sign /f polku PFX -tiedostoon /p PFX -tiedoston salasana /tr http://tsa.starfieldtech.com /td SHA256 polku koodiin, jonka haluat allekirjoittaa

Huomautus: Sinun on käytettävä http://tsa.starfieldtech.com aikaleiman käyttöoikeutta.

Seuraava vaihe

• Aloita vasta allekirjoitetun tiedoston jakeleminen käyttäjille