Siirrä cPanel -tili palvelimelleni cPanelin ja WHM: n avulla

Näin voit siirtää yksittäisen cPanel -tilin (kotihakemisto, tietokannat ja posti) täydellisen varmuuskopion hallittuun VPS/omaan palvelimeen käyttämällä cPanelia ja WebHost Manageria (WHM).

Huomautus: Jos sinun on siirrettävä useita cPanel -tilejä palvelimeesi, suosittelemme WHM -siirtotyökalun käyttöä . Jotta voit käyttää siirtotyökalua, tarvitset SSH: n ja root (su tai sudo) käyttöoikeuden.

On olemassa kaksi päävaihetta, jotka selitämme yksityiskohtaisemmin alla:

• Ensin luomme varmuuskopiotiedoston cPanel -lähdetililtä ja lataamme sen tietokoneellesi.
  • Sitten käytämme WHM: ää varmuuskopiotiedoston tuomiseen palvelimeesi.

Luo ja lataa varmuuskopiotiedosto

1. Kirjaudu sisään cPanel -tilille, jonka haluat siirtää, ja siirry cPanel -aloitussivulle.

Jos tilisi on kanssamme, mene GoDaddy tuotesivulla ja alle Web Hosting vieressä Linux Hosting tilin, jota haluat käyttää, valitse Hallitse. Napsauta sitten tilin Koontinäytössä cPanel -hallinta.

2. Napsauta cPanelin aloitussivun Tiedostot -osiossa Varmuuskopioi .
    napsauta Varmuuskopioi
  3. Napsauta Varmuuskopiointi -sivulla Täyden varmuuskopioinnin alla olevaa kohtaa Lataa koko tilin varmuuskopio .
    napsauta Lataa täysi tilin varmuuskopio
  4. Valitse kohdan Luo täydellinen varmuuskopio alla kohta Älä lähetä sähköposti -ilmoitusta varmuuskopion valmistumisesta ja napsauta sitten Luo varmuuskopio . cPanel aloittaa varmuuskopiotiedoston luomisen.
  5. Napsauta Siirry takaisin , ja napsauta alla Varmuuskopiot ovat ladattavissa -kohdassa tiedostoa, jolla on viimeisin päivämäärä (juuri luomasi tiedosto) ladataksesi sen tietokoneellesi.

Huomautus: Jos viimeisin varmuuskopiotiedosto on "[inprogress]", päivitä näyttö. cPanel saattaa kestää jonkin aikaa varmuuskopiotiedoston luomisessa, jos sivustosi on suuri.

Lataa varmuuskopio ja suorita sivuston siirtäminen loppuun

1. Avaa WebHost Manager (WHM) . Kirjaudu sisään palvelimesi salasanalla, mutta käytä käyttäjätunnukseksi root.
  2. Kirjoita WHM -aloitussivun hakukenttään "cpmove".
  3. Valitse Palauta täydellinen varmuuskopio/cpmove -tiedosto ja valitse Asetukset -kohdasta Palauta tiedostolla .
  4. Napsauta Palautettavan tiedoston alla -kohdassa Valitse tiedosto , etsi aiemmin lataamasi varmuuskopiotiedosto ja kaksoisnapsauta tiedostoa.
  5. Napsauta Palauta . WHM lataa varmuuskopiotiedoston palvelimeen ja lopettaa sivuston siirtämisen.