No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Siirrä cPanel -tili palvelimelleni cPanelin ja WHM: n avulla

Näin voit siirtää yksittäisen cPanel -tilin (kotihakemisto, tietokannat ja posti) täydellisen varmuuskopion hallittuun VPS/omaan palvelimeen käyttämällä cPanelia ja WebHost Manageria (WHM).

Huomautus: Jos sinun on siirrettävä useita cPanel -tilejä palvelimeesi, suosittelemme WHM -siirtotyökalun käyttöä . Jotta voit käyttää siirtotyökalua, tarvitset SSH: n ja root (su tai sudo) käyttöoikeuden.

On olemassa kaksi päävaihetta, jotka selitämme yksityiskohtaisemmin alla:

• Ensin luomme varmuuskopiotiedoston cPanel -lähdetililtä ja lataamme sen tietokoneellesi.
  • Sitten käytämme WHM: ää varmuuskopiotiedoston tuomiseen palvelimeesi.

Luo ja lataa varmuuskopiotiedosto

1. Kirjaudu sisään cPanel -tilille, jonka haluat siirtää, ja siirry cPanel -aloitussivulle.

Jos tilisi on kanssamme, mene GoDaddy tuotesivulla ja alle Web Hosting vieressä Linux Hosting tilin, jota haluat käyttää, valitse Hallitse. Napsauta sitten tilin Koontinäytössä cPanel -hallinta.

2. Napsauta cPanelin aloitussivun Tiedostot -osiossa Varmuuskopioi .
    napsauta Varmuuskopioi
  3. Napsauta Varmuuskopiointi -sivulla Täyden varmuuskopioinnin alla olevaa kohtaa Lataa koko tilin varmuuskopio .
    napsauta Lataa täysi tilin varmuuskopio
  4. Valitse kohdan Luo täydellinen varmuuskopio alla kohta Älä lähetä sähköposti -ilmoitusta varmuuskopion valmistumisesta ja napsauta sitten Luo varmuuskopio . cPanel aloittaa varmuuskopiotiedoston luomisen.
  5. Napsauta Siirry takaisin , ja napsauta alla Varmuuskopiot ovat ladattavissa -kohdassa tiedostoa, jolla on viimeisin päivämäärä (juuri luomasi tiedosto) ladataksesi sen tietokoneellesi.

Huomautus: Jos viimeisin varmuuskopiotiedosto on "[inprogress]", päivitä näyttö. cPanel saattaa kestää jonkin aikaa varmuuskopiotiedoston luomisessa, jos sivustosi on suuri.

Lataa varmuuskopio ja suorita sivuston siirtäminen loppuun

1. Avaa WebHost Manager (WHM) . Kirjaudu sisään palvelimesi salasanalla, mutta käytä käyttäjätunnukseksi root.
  2. Kirjoita WHM -aloitussivun hakukenttään "cpmove".
  3. Valitse Palauta täydellinen varmuuskopio/cpmove -tiedosto ja valitse Asetukset -kohdasta Palauta tiedostolla .
  4. Napsauta Palautettavan tiedoston alla -kohdassa Valitse tiedosto , etsi aiemmin lataamasi varmuuskopiotiedosto ja kaksoisnapsauta tiedostoa.
  5. Napsauta Palauta . WHM lataa varmuuskopiotiedoston palvelimeen ja lopettaa sivuston siirtämisen.