Siirrä cPanel -verkkosivustoni HostGatorista GoDaddy -palveluun

Jos haluat siirtää HostGatorin isännöimän sivustosi GoDaddy -palveluun, voit käyttää cPanelin varmuuskopiointiominaisuuksia. Tämä siirtää verkkosivustosi, sen tietokannat sekä cPanelilla määrittämäsi sähköpostitilit.

Lyhyt huomautus sähköpostista - jos noudatat näitä ohjeita, sähköpostisi toimii kuten ennenkin. Jos kuitenkin vaihdat verkkotunnuksesi nimipalvelimet osoittamaan nimipalvelimiamme, se saattaa estää sähköpostisi toiminnan.

Yleiskatsaus

Vaikka tässä prosessissa on useita vaiheita, voit suorittaa ne noin tunnissa . Toimi näin:

1. Lataa kaikki varmuuskopiot HostGatorilta.
  2. Palauta varmuuskopiot GoDaddy -palveluun.
  3. Esikatsele sivustoasi palvelimillamme.
  4. Tee siitä live.

Se on aika helppoa.

Sivustosi varmuuskopiointi

Ennen kuin aloitat, suosittelemme ostamaan ja määrittämään cPanel -tilisi meille. Kun tämä on tehty, aloita sivustosi varmuuskopiointi HostGatorilla.

HostGator -sivustosi varmuuskopiointi

1. Kirjaudu sisään cPanel -tiliisi HostGatorilla.
  2. Napsauta Tiedostot -osiossa Ohjattu varmuuskopiointitoiminto .
  3. Napsauta Varmuuskopioi .
  4. Napsauta Kotihakemisto .
  5. Napsauta Kotihakemisto ja napsauta sitten Palaa takaisin .
  6. Napsauta MySQL -tietokannat .
  7. Napsauta kutakin tietokantasi nimeä ladataksesi siitä varmuuskopion ja napsauta sitten Palaa takaisin .
  8. Napsauta Sähköpostin välittäjät ja suodattimet .
  9. Napsauta kutakin verkkotunnuksesi nimeä ladataksesi varmuuskopion sen välittäjistä, napsauta Järjestelmän suodatintiedot ja napsauta sitten Siirry takaisin .

Sinun pitäisi siirtää kaikki nämä tiedostot yhteen paikkaan työpöydällä, jotta löydät ne helposti.

Sivuston palauttaminen

Nyt kun sinulla on kaikki varmuuskopiot, voit palauttaa ne GoDaddy cPanel -verkkohotellitilille.

Varmuuskopioiden palauttaminen

1. Kirjaudu sisään GoDaddy-tilillesi.
  2. Napsauta Verkkohotelli.
  3. Napsauta Hallitse sen cPanel-tilin vieressä, jota haluat käyttää.
  4. Napsauta Tiedostot -osiossa Ohjattu varmuuskopiointitoiminto .
  5. Napsauta Palauta.
  6. Napsauta Kotihakemisto .
  7. Napsauta Valitse tiedosto , valitse HostGatorilla luomasi kotihakemiston varmuuskopio ja napsauta sitten Lataa .

Huomautus: Tähän kuluva aika voi vaihdella varmuuskopion koon mukaan.

8. Kun palautus on valmis, sulje uusi avautunut ikkuna ja napsauta sitten Palaa takaisin .
  9. Napsauta MySQL -tietokannat .
  10. Napsauta Valitse tiedosto , valitse HostGatorilla luomasi MySQL -varmuuskopio ja napsauta sitten Lataa .
  11. Sulje uusi avautunut ikkuna ja toista edellinen vaihe jokaiselle varmuuskopioidulle tietokannalle. Kun olet valmis, napsauta Siirry takaisin .
  12. Napsauta Sähköpostin välittäjät ja suodattimet .
  13. Napsauta Valitse tiedosto , valitse HostGatorilla luomasi välittäjät tai suodattimet varmuuskopiot ja valitse sitten Lataa .

Siinä kaikki! Olet siirtänyt verkkosivustosi onnistuneesti HostGatorista cPaneliin.

Sivustosi esikatselu

Voit varmistaa, että kaikki toimii ennen DNS: n siirtämistä, esikatselemalla sivustoasi.

Sivuston esikatselu

1. Siirry cPanelissa sivun yläosan cPanel -välilehteen.
  2. Napsauta Verkkotunnukset -osiossa Esikatsele verkkosivustoa .
  3. Valitse käyttämäsi verkkotunnuksen vierestä Esikatselu .

Joillakin verkkosivustotyypeillä, mukaan lukien WordPress®, on ongelmia CSS: nsä kanssa, kun esikatselet niitä. Tämä on normaalia ja valitettavasti vaikea korjata. Kuitenkin, kun olet sivustosi livenä, kaikki toimii normaalisti.

Jos kaikki näyttää hyvältä, voit päivittää DNS: si verkkotunnuksesi rekisterinpitäjältä osoittamaan jaettuun cPanel -verkkohotelliin. Päivitä vain ensisijainen A -tietue (@) verkkohotellitilisi IP -osoitteella.

DNS: n päivittäminen

Löydät verkkohotellitilisi IP -osoitteen siirtymällä sivun yläosan cPanel -välilehteen. Verkkosivustosi IP -osoite näkyy vasemmalla.

• Jos verkkotunnuksesi on rekisteröity palvelussamme, voit päivittää cPanelin IP-osoitteen ensisijaisen A-tietueesi (@) tietoihin DNS-hallinnassa (saat lisätietoja täältä).
  • Jos verkkotunnuksesi on rekisteröity muualla, pyydä apua rekisterinpitäjältäsi DNS: n päivittämisessä.