WordPress-hallinta Ohje

Yritimme kääntää tämän sivun puolestasi. Englanninkielinen sivu on myös saatavilla.

Siirrä hallittu WordPress -sivusto hallitsemattomalle WordPress -tilille

Joissakin tapauksissa WordPress -hallinta ei vastaa tarpeitasi tai haluat siirtyä toiseen palveluntarjoajaan. Noudata näitä ohjeita siirtääksesi manuaalisesti hallitun WordPress-sivuston hallitsemattomaan WordPress-isäntään.

Vaaditaan: Tarvitset seuraavat suorittaaksesi kaikki tämän sarjan vaiheet:

• Hallitsematon isäntätili, joka on määritetty ja jolla on toimiva WordPress -asennus sivustosi siirtämistä varten. WordPress -sivuston sisältö, johon olet siirtymässä, korvataan.
• FTP -asiakasohjelma sivustosi tiedostojen siirtämistä varten. Kolmannen osapuolen FTP-asiakasohjelmia on saatavilla paljon. Suosittelemme Filezillan FTP-asiakasohjelmaa .
• Tekstieditori, jolla tehdään tarvittavat muutokset SQL -tiedostoon. Kolmannen osapuolen tekstieditoreja on saatavilla paljon, suosittelemme Notepad ++ -sovellusta . Älä muokkaa tämän sarjan tiedostoja tekstinkäsittelyohjelmalla, kuten Microsoft Word.
• Anna itsellesi 30–60 minuuttia kaikkien kuuden vaiheen suorittamiseen.
  1. Lataa sivustosi tiedostot
  2. Vie sivustosi tietokanta
  3. Lataa sivustosi tiedostot
  4. Muokkaa SQL -tiedostoa tuontia varten
  5. Tuo sivustosi tietokanta
  6. Tee lopulliset muokkaukset