Windows-verkkohotelli (Plesk) Ohje

Piip piip... raksutusta... raksutusta... numero 42…
No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Siirrä Plesk -sivustoni FTP: llä ja FileZillalla

Voit ladata tai varmuuskopioida verkkosivustosi siirtämällä tiedostojesi kopiot tietokoneesi ja verkkohotellisi välillä FTP:n (File Transfer Protocol) avulla. Käytettävissäsi on monia eri ohjelmia, mutta me suosittelemme FileZillaa.

Verkkosivustosi tai koko verkkohotellitilisi lataaminen palvelimeen ja tietokoneellesi voi kestää hetken sivustosi koosta ja internetyhteydestäsi riippuen.

Varoitus: Jos verkkosivustosi käyttää tietokantaa (esim. MySQL tai MSSQL), muista tehdä varmuuskopio myös tietokannoista, jotta varmuuskopiosi olisi täydellinen.

Yhteyden muodostamiseksi FileZillaan sinulla on oltava tiedossasi:

Kenttä Annettavat tiedot...
Isäntä Verkkotunnuksesi tai IP-osoitteesi (Lisätietoja alla)
Käyttäjänimi FTP-käyttäjänimesi (Lisätietoja alla)
Salasana FTP-salasanasi (Lisätietoja alla)
Portti 21

1. Lataa, asenna ja käynnistä FileZilla.
  2. Täytä seuraavat kentät:
    FileZilla Quickconnect
  3. Napsauta Quickconnect
  4. Avaa verkkosivustosi juurihakemisto Etäsivusto-alueella.
  5. Avaa Paikallinen sivusto -alueella kansio, johon haluat tallentaa verkkosivustosi tiedostot tietokoneellasi.
    Verkkohotellitiedostojen tallentaminen FileZillalla
  6. Tiedostojen lataaminen palvelimeen Lataa tiedostosi
    Valitse verkkosivustosi kaikki tiedostot ja hakemistot ja vedä ne Paikallinen sivusto -alueelta Etäsivusto-alueelle. Valitse verkkosivustosi kaikki tiedostot ja hakemistot ja vedä ne Etäsivusto-alueelta Paikallinen sivusto-alueelle.

Jos siirrät verkkosivustoasi palvelimelle, sivustosi on toiminnassa heti kun tiedostojen siirtäminen on suoritettu. Jos lataat verkkosivustoasi tietokoneellesi, verkkosivustosi varmuuskopio on tallennettu tietokoneellesi, kun tiedostojen siirtäminen on suoritettu.

Näin löydät IP-osoitteesi

1. Kirjaudu sisään GoDaddy -tilillesi ja avaa Plesk -verkkohotellitilisi. ( Tarvitsetko apua tuotteen avaamiseen? )
  2. IP -osoitteesi näkyy suoraan verkkotunnuksesi alla.
    Etsi Plesk -IP -osoitteesi
  3. Kirjoita IP-osoitteesi Isäntä-kenttään yhdistääksesi FileZillaan yllä kuvatun 2. vaiheen mukaisesti.

Etsi FTP -käyttäjänimesi ja salasanasi

1. Kirjaudu sisään GoDaddy -tilillesi ja avaa Plesk -verkkohotellitilisi. ( Tarvitsetko apua tuotteen avaamiseen? )
  2. FTP -käyttäjänimesi (Plesk -kirjautuminen) ja salasanasi näkyvät sivun oikealla puolella, Asetukset -kohdassa .
    Etsi Plesk FTP -käyttäjätunnuksesi ja -salasanasi
  3. Jos haluat vaihtaa salasanasi, napsauta Vaihda , anna uusi salasanasi ja napsauta Vaihda salasana .
  4. Anna FTP -käyttäjänimesi ja salasanasi sille varattuihin kenttiin yhdistääksesi FileZillaan yllä olevassa vaiheessa 2.

Huomautus: FTP -käyttäjänimen tai salasanan vaihtaminen tapahtuu muutamassa minuutissa.

Seuraava vaihe

Lisätietoja

Huomautus: Tarjoamme tietoja tiettyjen kolmansien osapuolien tuotteiden käytöstä, mutta emme suosittele tai suoraan tue niitä emmekä ole vastuussa niiden toiminnasta tai luotettavuudesta. Kolmansien osapuolten merkit ja logot ovat omistajiensa rekisteröityjä tavaramerkkejä. Kaikki oikeudet pidätetään.