Siirrä sisältöni Kotisivukoneen versiosta 6 versioon Website Builder

Verkkosivustosi on kotisi verkossa, ja ymmärrämme, että kodin muuttaminen (tai muutos) voi olla haitallista. Rakensimme tämän työkalun auttamaan sinua asettumaan uuteen kotiin mahdollisimman nopeasti ja helposti. Kaikki on siirretty puolestasi, mutta me tarvitsemme sinua viimeistelyyn.

Viimeistele siirtyminen Kotisivukoneen versiosta 6 versioon Website Builder noudattamalla näitä ohjeita:

1. Vertaile uutta ja vanhaa sivustoasi
  2. Mukauta sisältöäsi (teema, kotisivun otsikko, teksti, kuvat, osiot ja muut sivut)
  3. Julkaise uusi sivustosi
Varoitus: Kun olet julkaissut Kotisivukoneen version 6 sivustosi uudessa Website Builder -sivustossasi, et voi käyttää version 6 rakennustyökalua tai sen tiedostoja.

Etkö löydä verkkosivustoasi? Verkkosivustosi on edelleen Oma tili -osion sivustoluettelossasi kohdassa Website Builder. Lue koko vastaus .

Huomautus: Uuden kotisivukoneesi nimi on Website Builder ja sen jälkeen paketin nimi (esimerkiksi Website Builder Vakio). Aiemmin sivustosi sisälsi Kotisivukone paketin nimen otsikossa (esimerkiksi Yritys Plus Kotisivukone). Sivustosi URL -osoite pysyy kuitenkin samana.

Tallennettu esittely

Olemme tallentaneet esittelyn, joka siirtää sivuston Kotisivukoneen versiosta 6 versioon Website Builder, jotta voit nähdä, miten se tehdään.

1. Vertaile uutta ja vanhaa sivustoasi

Kotisivukoneen versiota 6 käyttävät Flash -komponentit lakkasi toimimasta 31. joulukuuta 2020. Olemme tallentaneet vanhan sivustosi näyttämistä vierailijoille, mutta ainoa tapa muokata sivustoasi on Website Builder.

Sisältösi siirretään Website Builder -palveluun luonnoksena. Olemme pyrkineet saamaan sivustosi näyttämään hyvältä uudessa suunnittelussa. Vaikka työkalumme onkin melko fiksu, se ei ole yhtä älykäs kuin ihminen.

Avaa vanha sivustosi yhdessä verkkoselaimen välilehdessä tai ikkunassa käyttäen verkkosivustosi URL -osoitetta ja avaa uusi sivustosi verkkosivuston editorissa toisessa verkkoselaimen välilehdessä tai ikkunassa.

Kun olet tehnyt viimeistelyn, julkaise uusi sivustosi, jotta se näkyy kävijöillesi ja asiakkaillesi.

Jos jokin sivuistasi edellyttää edelleenlähetystä, me hoidamme sen. Olemme myös suunnitelleet siirron siten, että hakukoneiden löytäminen ei häiritse. Ymmärrämme, että hakukoneoptimointi on jatkuvaa työtä, joten annamme ohjeita verkkoyhteyksien löytämiseen .

2. Mukauta sisältöäsi

Sivustosi koosta ja monimutkaisuudesta riippuen sisällön muokkaaminen voi kestää tunnista tai kahdesta muutamaan päivään. Tärkein neuvo on pitää asia yksinkertaisena! Aloita pienestä ja tee parannuksia ajan myötä.

2.1 Valitse teema

Jos olet visuaalinen henkilö, sinun kannattaa ehkä päivittää ensin teemasi, jotta on helpompi nähdä, miltä otsikkokuva-, video-, teksti- ja toimintopainikkeet näyttävät. Voit vaihtaa teemaa milloin tahansa.

Voit myös ohittaa tämän vaiheen ja palata siihen myöhemmin, kun tarkistat visuaalisen brändisi (logo, favicon, väri, fontti jne.)

1. Valitse Teema kotisivukoneessasi.
    Näyttökuva siitä, mistä löydät Teema -alueen.
  2. Kaikki teemat on nimetty. Ota huomioon nykyisen teemasi nimi, jos haluat vaihtaa takaisin tai harkita eri vaihtoehtoja.
    Näyttökuva siitä, mistä löydät Teeman nimen.
  3. Valitsemalla Kokeile uutta ulkoasua näet, miltä verkkosivustosi näyttää erilaisilla teemoilla. Kun olet valinnut teeman, kyseinen teema otetaan käyttöön. Teeman valinta luo myös automaattisesti tallennuskohdan, jos haluat palauttaa verkkosivustosi . Voit halutessasi palata tänne vaihtamaan teemaa .

2.2 Otsikko

Kotisivun otsikkokuvan (tai videon) ja tekstin päivittäminen asettaa äänen koko sivustollesi.

Otsikkokuva tai -video
Päivitä otsikkokuvasi tai otsikkovideosi edustamaan yritystäsi. Jos olet putkimies Seattlessa, näytä putkien kiinnitys, avaimet tai hana tai viemäri. Älä näytä luonnonkauniita kuvaa Space Needlestä; kuvasi pitäisi edustaa sitä, kuka olet ja mitä teet.

Valitse Kansikuva ja valitse sitten Vaihda kuva . Lataa palvelimeen oma kuva tai video tai käytä jotakin tekijänoikeusvapaata arkistokuvastamme tai videostamme. Kun olet lopettanut kuvan tai videon ja alt -tekstin muokkaamisen, valitse Valmis .

Huomautus: Website Builder -tuotteen kuvapankkikirjasto on erilainen, suurempi ja paremmin kuratoitu kuin kotisivukoneen versio 6. Kaikki vanhan sivustosi kuvapankkikuvat täytyy vaihtaa.

Otsikon teksti ja painike
Otsikon tulisi sisältää -elementit tehokkaasta pienyritysten verkkosivustosta . Käytä lupaa tai ratkaisua otsikkona ja lisää sitten muutama lause yrityksestäsi Kappaleeseen .

Käytä lopuksi vahvaa verbiä toimintapainikkeessasi, kuten ”Aloita ilmaiseksi” tai ”Varaa paikkasi” ja kerro ihmisille, mitä tehdä (tai miten sinuun otetaan yhteyttä). Suorita sitten toimintopainikkeen linkki tiettyyn paikkaan verkkosivustollasi tai toiseen URL -osoitteeseen (kuten sosiaalisen median sivu).

2.3 Teksti

Tekstilohkoissa oleva teksti on kopioitu sivukohtaisesti tuojaan . Kun olet kopioinut tekstin, tämä on hyvä aika päivittää kaikki vanhentuneet tiedot.

Huomautus: Erityiselementtien, kuten taulukoiden, tekstiä ei kopioida. Kopioi vanhan sivustosi teksti manuaalisesti ja vaihda sitten välilehdet uuteen sivustoosi ja liitä se tähän.

1. Valitse Maahantuoja .
    Näyttökuva, josta löydät linkin vanhan Kotisivukone -version 6 avaamiseen
  2. Valitse valikosta sivu, jolla oli tekstisi.
  3. Etsi ja valitse teksti, jonka haluat kopioida. Tekstilohkon valitseminen kopioi sen automaattisesti leikepöydälle.
  4. Valitse osio uudelta sivustoltasi. Liitä teksti (Ctrl/Cmd + V tai napsauta hiiren kakkospainiketta + Liitä) uuteen sijaintiin joko suoraan sivulle tai oikealla olevaan editoriin.

2.4 Kuvat

Kaikki lataamasi kuvat sijaitsevat mediakirjastosi kohdassa Omat lataukset . Joko voit käyttää mediakirjastoasi muuttamalla mitä tahansa verkkosivustosi kuvaa tai valita Omat valokuvat koontinäytöstä.

Huomautus: Jos kuvia on paljon, kaikkien kuvien näyttäminen saattaa kestää muutaman minuutin tuontimenettelyn aloittamisen jälkeen.

1. Valitse mikä tahansa kuva uudesta verkkosivuston editorista.
  2. Valitse Vaihda kuvaa .
  3. Valitse Omat lataukset .
  4. Valitse haluamasi kuvat. Tai käytä osakemediaa, kuvaa sosiaalisesta mediasta tai mediaa muilta verkkosivustoiltasi.

Kotisivukone V6 -sivustollesi kuuluvat kuvat siirtyvät uuteen Website Builder -sivustoosi. Olet kuitenkin saattanut lisätä kuvia erillisestä valokuva -albumista. Näin voit selvittää eron ja ladata kuvia itsenäisestä valokuva -albumista .

Kotisivukone V6 -sivustollesi liitettyjä tiedostoja ei siirretä. Sinun on ladattava tiedostosi ja lisättävä sitten ladattavia tiedostoja tai PDF -tiedostoja uuteen Website Builder -sivustoosi.

2.5 Lisää ja siirrä osioita

Sivulla voit lisätä osion tai monistaa sen . Etkö pidä osion ulkoasusta? Muuta osion asettelua tai muokkaa sisältöä . Voit myös siirtää osion yhdeltä sivulta toiselle .

Website Builder sisältää paljon erikoisosioita, kuten PDF -katseluohjelmia, hinnastoja tai ruokalistaosioita ravintoloille, kiinteistöjä , koodiosioita , Soundcloud -ääniraitoja jne.

Käytä Ota yhteyttä -osiota näyttääksesi osoitteesi ja sijaintisi, aukioloajat, sähköpostiosoitteen, puhelinnumeron ja WhatsApp -tiedot. Asiakkaat voivat jopa lähettää lomakkeen liitteineen. Kun asiakas täyttää lomakkeen, tarkistamme sen virusten ja haittaohjelmien varalta ja sitten se saapuu valitsemaasi sähköpostiin.

2.6 Toista tämä sivustosi muille sivuille

Nyt kun aloitussivusi on valmis, on aika työskennellä muiden sivustosi sivujen kanssa. Useimmat sivut ovat tyhjiä, vaikka jotkin erityistyyppiset sivut, kuten Tietoja meistä, Ota yhteyttä, Valokuvagalleriat, jne. Saattavat olla esitäytettyjä osioilla.

3. Julkaise uusi sivustosi

Kun uusi sivustosi on valmis, on aika valita Julkaise . Muista, että sen ei tarvitse olla täydellinen. Aloita pienestä ja tee parannuksia ajan myötä.

Kun valitset Julkaise , näet ponnahdusikkunan. Kun julkaiset uuden sivustosi Website Builder -palvelussa, vanha sivustosi poistetaan tililtäsi.

3.1 Sivuston yhdistäminen eri tilillä olevaan verkkotunnukseen

Jos GoDaddy-verkkosivustosi on linkitetty verkkotunnukseen toisen rekisterinpitäjän tai toisen GoDaddy-verkkotunnuksen kautta käyttäen eri käyttäjätunnusta ja salasanaa, näkyviin tulee ponnahdusikkuna, jossa on ohjeet verkkotunnuksesi DNS-tietueiden päivittämiseen .

1. Kirjaudu sisään toiseen sivustoon, jossa verkkotunnuksesi on rekisteröity, ja muokkaa DNS -tietueitasi . Tämä on myös sama prosessi, jos käytät kahta eri GoDaddy -tiliä kotisivukoneellesi ja verkkotunnuksellesi.
  2. Päivitä A- ja CNAME -nimi-, arvo- ja TTL -kentät seuraamalla näytöllä näkyviä ohjeita.
    • Tyyppi: A Nimi: @ Arvo: 198.71.232.3 TTL: 3600
    • Tyyppi: C Nimi: www Arvo: (verkkotunnuksesi täällä ilman www: tä edessä) TTL: 3600

Kun olet tehnyt muutokset DNS -järjestelmään, ole kärsivällinen. Muutosten tekeminen ja verkkotunnuksesi aloittaminen voivat kestää muutamasta minuutista muutamaan tuntiin.

GoDaddy-oppaamme auttavat sinua prosessin läpikäymisessä tai kysymysten vastaamiseen numeroon (480) 463 8333.