Siirrä tai kopioi WordPress -tiedostot toiseen kansioon

Jos olet rakentanut WordPress -testisivuston, sinun on ehkä siirrettävä se verkkohotellitilisi kansiosta toiseen ennen kuin se on valmis vierailijoille. Sinulla on kaksi vaihtoehtoa WordPress -sivustosi siirtämiseen:

• Soita tukinumerollemme, ja yksi asiantuntijoistamme voi tehdä sen sinulle maksua vastaan.
  • Tee se itse noudattamalla alla olevien taulukoiden ohjeita.

Huomautus: On tärkeää ymmärtää, että WordPress -sivusto on tiedostojen ja tietokannan yhdistelmä. Tämä palvelu koskee vain sivuston sisältämiä tiedostoja, ei koko sivustoa.

WordPress Premium -tuki

Tukiasiantuntijamme voivat tarjota sinulle seuraavat palvelut maksua vastaan: valitse yksi seuraavista:

1. WordPress -tiedostojen siirtäminen toiseen kansioon:
    • Päivitämme sivuston ja kotisivun URL -osoitteet vastaamaan uutta sijaintia.

2. WordPress -tiedostojen kopioiminen toiseen kansioon:
    • Kopioimme kaikki kansiot ja tiedostot uuteen kansioon. Lisäpalveluja vaaditaan kuitenkin toiminnallisen kopion luomiseksi sivustostasi, jos käytät uutta tietokantaa.
    • Asiantuntijamme neuvovat, mitä lisäpalveluita on pyydettävä, jotta voit saavuttaa tavoitteesi.

Tee se itse

WordPress -tiedostojen siirtäminen toiseen kansioon:

Jos haluat tehdä sen itse, katso Vaikeus
WordPress -sivuston siirtäminen cPanel -verkkohotellissa Perus
WordPress -sivuston siirtäminen verkkohotellipalvelussa Perus
Siirrä WordPress manuaalisesti toiseen kansioon Keskitaso

WordPress -tiedostojen kopioiminen toiseen kansioon:

Jos haluat kopioida vain tiedostot, nämä vaiheet ovat seuraavan artikkelin vaiheessa 4. Jos haluat kopioida koko sivuston (tiedostot ja tietokanta), tutustu koko artikkeliin.

Jos haluat tehdä sen itse, katso Vaikeus
Kopioi WordPress -sivusto manuaalisesti toiseen kansioon Keskitaso