No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Siirrä tiedostot tai kansiot hakemistojen välillä Linux -verkkohotellitililläni

Käytä cPanelin Tiedostonhallintaa tiedostojen siirtämiseen hakemistojen välillä Linux -verkkohotellitililläsi.

1. Avaa palvelun GoDaddy tuotesivu.
  2. Valitse kohdassa Verkkohotelli haluamasi Linux-verkkohotellitilin vierestä Hallitse.
    napsauta Hallitse
  3. Valitse tilin koontinäytön vasemmassa yläkulmassa Tiedostonhallinta .
    valitse tiedostonhallinta
  4. Siirry cPanel -tiedostonhallinnassa tiedostoon tai kansioon ja valitse se ja valitse sitten Siirrä.
  5. Täytä näytössä olevat kentät ja valitse sitten Siirrä tiedostot tai Siirrä kansiot .