No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Siirrä verkkosovellus Linux -verkkohotellitililleni

Jos käytät WordPressin tai Joomlan kaltaista verkkosovellusta verkkosivustosi kanssa toisessa isännässä (tai toisessa GoDaddy -tilissä), voit tuoda kyseisen sovelluksen ja sen tiedot Linux -verkkohotellitiliisi. Voit siirtää kokonaisen verkkosivuston tällä tavalla.

Ennen verkkosovelluksen tuomista tarvitset joitakin tietoja edellisestä isännästäsi:

• FTP- tai SFTP -käyttäjänimesi ja -salasanasi edelliselle isännälle.
  • Tiedostopolku verkkosivustollesi edellisessä isännässä.
  • Edellisen isännän IP -osoite.

Ymmärsitkö kaiken? Aloitetaan!

1. Avaa palvelun GoDaddy tuotesivu.
  2. Valitse kohdassa Verkkohotelli haluamasi Linux-verkkohotellitilin vierestä Hallitse.
    napsauta Hallitse
  3. Valitse tilin Koontinäytöllä cPanel -hallinta.
  4. Valitse cPanelin aloitussivulla Verkkosovellukset ja valitse sitten Omat sovellukset -kohdasta se sovellus, jonka haluat siirtää (esimerkiksi WordPress alla olevassa kuvakaappauksessa).
    valitse verkkosovellus
  5. Valitse + asenna tämä sovellus -kohdan vierestävalitse lisää kohteita ja valitse sitten Tuo olemassa oleva asennus .
    valitse Tuo olemassa oleva asennus
  6. Valitse Installatron Import -sivulla kohdassa Eri tililtä Jatka .
  7. Täytä Lähde- ja Kohde -osiot.

Kenttä Kuvaus
    URL -osoite Sivustosi URL -osoite sellaisena kuin se on tällä hetkellä. Tämä voi olla verkkotunnus (kuten http://www.coolexample.com ), aliverkkotunnus (kuten http://subdomain.coolexample.com ) tai verkkotunnus ja polku (kuten http://www.coolexample.com/wordpress ).
    Protokolla Valitse FTP .
    Palvelin (IP -osoite tai isäntänimi) Edellisen isännän IP -osoite.
    Portti 21
    Käyttäjänimi FTP -käyttäjänimi edelliselle isännälle.
    Salasana FTP -salasana edelliselle isännälle.
    Polku Sivustosi polku FTP -käyttäjän juurihakemistosta. Tämä kenttä saattaa olla automaattinen täyttö riippuen tuotavasta verkkosovelluksesta.
    Verkkotunnus Valitse valikosta verkkotunnus tai aliverkkotunnus Linux -verkkohotellitililtäsi. Valitse aliverkkotunnukselle versio, jossa ei ole ”www” -merkkiä.
    Hakemisto (valinnainen) Verkkosivustollesi haluamasi hakemisto ja polku. Jätä tis tyhjäksi, jos haluat käyttää yksinkertaista verkkotunnuksen URL -osoitetta (kuten www.coolexample.com). Jos haluat käyttää ylimääräistä polkua (kuten www.coolexample.com/sitename), jonka jälkeen tämä polku nyt.
    Tietokannan hallinta Valitse Luo uusi tietokanta automaattisesti asennetulle sovellukselle .
  8. Kun olet vahvistanut, että tiedot ovat oikein, valitse Tuo .

Huomautus: Lähdeisännän ongelmat, kuten aikakatkaisut tai FTP -ongelmat, voivat aiheuttaa tuonnin epäonnistumisen. Jos saat Installatron -viestin siitä, että siirto ei onnistunut, tarkista palvelimen IP -osoite ja FTP -tunnistetiedot ja yritä uudelleen. Jos saat Installatron -virheen liittyen PHP -moduuleihin, sinun on ehkä otettava käyttöön virheviestissä luetellut PHP -moduulit.