Siirrä verkkotunnukseni toiselle GoDaddy-tilille

Voit siirtää verkkotunnuksen GoDaddy-tililtäsi toiselle GoDaddy-tilille tekemällä verkkotunnuksen tilin muutoksen. Verkkotunnuksesi ei ole oikeutettu tulin muutokseen, jos se odottaa yhteystietojen päivityksen hyväksyntää, on vanhentumassa yhden päivän sisällä, on vanhentunut tai jos tilin muutos on jo meneillään. Sinun on poistettava suojattu rekisteröinti ennen aloittamista.

1. Kirjaudu GoDaddy-palvelun verkkotunnusten hallintakeskukseen. (Tarvitsetko apua sisäänkirjautumisessa? Etsi käyttäjätunnuksesi tai salasanasi.)
  2. Valitse ruutu niiden verkkotunnuksien kohdalla, jotka haluat siirtää jollekin toiselle tilille. Tai napsauta valintamerkkikuvaketta ja Valitse kaikki.
  3. Valitse verkkotunnusluettelon yläpuolella olevasta valikosta kohta Omistajuus ja Siirrä toiselle GoDaddy-tilille.
    valitse siirto toiselle tilille
  4. Anna uuden tilin omistajan sähköpostiosoite.
  5. Vahvista uuden tilin omistajan sähköpostiosoite.
  6. (Valinnainen) Anna uuden tilin ostajan tunnus.

Huomautus: Jos annat ostajan tunnuksen, antamasi sähköpostiosoitteen täytyy vastata sen tilin sähköpostiosoitetta, jolle siirrät verkkotunnuksen.

7. Valitse Kyllä tai Ei kohdassa Haluatko kopioida nykyisen verkkotunnuksen yhteystiedot uuteen tiliin?
  8. Napsauta kohtaa Siirrä verkkotunnus.

Saat vahvistusilmoituksen, jossa ilmoitetaan Siirto on nyt meneillään.

Aiheeseen liittyvät vaiheet

• Jos teit muutoksia verkkotunnuksesi yhteystietoihin, sinun täytyy hyväksyä muutokset, jotta verkkotunnuksen siirto suoritetaan loppuun.
  • Varmista, että vastaanottava tilin haltija tarkastaa sähköpostinsa ja hyväksyy verkkotunnuksen tililleen.