Siirry pääsisältöön
Soita meille
Puhelinnumerot ja aukioloajat
Ohjekeskus

Tutustu ohjeresursseihimme verkossa

Ohje

Verkkotunnukset Ohje

Siirrä verkkotunnukseni toiselle GoDaddy-tilille

Voit siirtää verkkotunnuksen GoDaddy-tililtäsi toiselle GoDaddy-tilille tekemällä verkkotunnuksen tilin muutoksen. Verkkotunnuksesi ei ole oikeutettu tilin muutokseen, jos se odottaa yhteystietojen päivityksen hyväksyntää, on vanhentumassa yhden päivän sisällä tai on vanhentunut tai jos tilin muutos on jo meneillään.

  1. Kirjaudu GoDaddy-palvelun verkkotunnusten hallintakeskukseen. (Tarvitsetko apua sisäänkirjautumisessa? Etsi käyttäjätunnuksesi tai salasanasi.)
  2. Valitse ruutu niiden verkkotunnuksien kohdalla, jotka haluat siirtää jollekin toiselle tilille. Tai napsauta valintamerkkikuvaketta ja Valitse kaikki.
  3. Valitse Omistajuus > Siirrä toiselle GoDaddy-tilille.
    valitse siirto toiselle tilille
  4. Anna uuden tilin omistajan sähköpostiosoite.
  5. Vahvista uuden tilin omistajan sähköpostiosoite.
  6. (Valinnainen) Anna uuden tilin omistajan ostajatunnus. Jos annat ostajan tunnuksen, antamasi sähköpostiosoitteen täytyy vastata sen tilin sähköpostiosoitetta, jolle siirrät verkkotunnuksen.
  7. Valitse, jos haluat kopioida nykyiset yhteystiedot uudelle tilille. Jos päätät, että yhteystietoja ei kopioida, sinun ja verkkotunnuksen uuden omistajan täytyy hyväksyä muutokset.
  8. Valitse Verkkotunnuksen siirto.

    Huomautus: Jos verkkotunnuksessasi on käytössä verkkotunnussuojaus, sinun on todistettava henkilöllisyytesi. Jos sinulla on ollut tililläsi käytössä kaksivaiheinen todennus (2SV) vähintään 72 tuntia, lähetämme sinulle automaattisesti vahvistuskoodin. Muussa tapauksessa valitse Lähetä salasana, niin sinulle lähetetään kertakäyttöinen salasana rekisteröijän sähköpostiosoitteeseesi.

Saat vahvistusilmoituksen, jossa ilmoitetaan Siirto on nyt meneillään.

Vaaditaan: Varmista, että vastaanottava tilin haltija tarkastaa sähköpostinsa ja hyväksyy verkkotunnuksen tililleen. Sinulla on kymmenen päivää suorittaa prosessi ennen kuin pyyntösi vanhenee.

Aiheeseen liittyvät vaiheet

  • Muista, että jos valitsit, että ylläpitäjän nykyisiä yhteistietoja ei kopioida, kyseiset muutokset täytyy hyväksyä.

Lisätietoja