Siirrä verkkotunnukseni toiselle GoDaddy-tilille

Voit siirtää verkkotunnuksen GoDaddy-tililtäsi toiselle GoDaddy-tilille tekemällä verkkotunnuksen tilin muutoksen. Verkkotunnuksesi ei ole oikeutettu tilin muutokseen, jos se odottaa yhteystietojen päivityksen hyväksyntää, on vanhentumassa yhden päivän sisällä tai on vanhentunut tai jos tilin muutos on jo meneillään. Ennen aloittamista sinun tulee laskea suojauspakettisi tasoa.

Voit katsoa lyhyen videon tästä aiheesta alempana tällä sivulla.

1. Kirjaudu GoDaddy-palvelun verkkotunnusten hallintakeskukseen. (Tarvitsetko apua sisäänkirjautumisessa? Etsi käyttäjätunnuksesi tai salasanasi.)
  2. Valitse ruutu niiden verkkotunnuksien kohdalla, jotka haluat siirtää jollekin toiselle tilille. Tai napsauta valintamerkkikuvaketta ja Valitse kaikki.
  3. Valitse verkkotunnusluettelon yläpuolella olevasta valikosta kohta Omistajuus ja Siirrä toiselle GoDaddy-tilille.
    valitse siirto toiselle tilille
  4. Anna uuden tilin omistajan sähköpostiosoite.
  5. Vahvista uuden tilin omistajan sähköpostiosoite.
  6. (Valinnainen) Anna uuden tilin ostajan tunnus.

Huomautus: Jos annat ostajan tunnuksen, antamasi sähköpostiosoitteen täytyy vastata sen tilin sähköpostiosoitetta, jolle siirrät verkkotunnuksen.

7. Valitse Kyllä tai Ei kohdassa Haluatko kopioida nykyisen verkkotunnuksen yhteystiedot uuteen tiliin? Jos päätät, että yhteystietoja ei kopioida, sinun ja verkkotunnuksen uuden omistajan täytyy hyväksyä muutokset.
  8. Napsauta kohtaa Siirrä verkkotunnus.

Saat vahvistusilmoituksen, jossa ilmoitetaan Siirto on nyt meneillään.

Vaaditaan: Varmista, että vastaanottava tilin haltija tarkastaa sähköpostinsa ja hyväksyy verkkotunnuksen tililleen. Sinulla on kymmenen päivää suorittaa prosessi ennen kuin pyyntösi vanhenee.

Näyttäkää, miten tämä tehdään...

Aiheeseen liittyvät vaiheet

• Muista, että jos valitsit, että ylläpitäjän nykyisiä yhteistietoja ei kopioida, kyseiset muutokset täytyy hyväksyä.