Siirrä verkkotunnus pois GoDaddy-palvelusta

Siirrä verkkotunnuksesi palvelusta GoDaddy toiselle rekisterinpitäjälle käyttämällä apuna lähtevän siirron tarkistuslistaa. Et voi siirtää verkkotunnustasi pois, jos rekisteröinnistä tai edellisestä siirrosta on kulunut 60 päivää tai vähemmän, jos 60 päivän lukitus otettiin käyttöön sen jälkeen, kun verkkotunnuksen yhteystietoja on muutettu, tai jos verkkotunnuksellasi on Ownership Protection. Jos siirrät .UK-verkkotunnusta, sinun on päivitettävä IPS-tunniste.

1. Kirjaudu GoDaddy-palvelun verkkotunnusten hallintakeskukseen. (Tarvitsetko apua sisäänkirjautumisessa? Etsi käyttäjätunnuksesi tai salasanasi.)
  2. Valitse verkkotunnuksesi napsauttamalla sitä suoraan, jotta pääset Verkkotunnuksen asetukset -sivulle.
  3. Valitse Lisäasetukset-kohdassa Verkkotunnuksen lähtevä siirto palvelusta GoDaddy.

Huomautus Vaihtoehto näyttää olevan poissa käytöstä? Et voi siirtää verkkotunnustasi, jos rekisteröinnistä tai edellisestä siirrosta on kulunut 60 päivää tai vähemmän, jos 60 päivän lukitus otettiin käyttöön sen jälkeen, kun verkkotunnuksen yhteystietoja on muutettu, tai jos verkkotunnuksellasi on Ownership Protection.

4. Käy läpi siirron tarkistuslista ja valitse sitten Jatka siirron tekemistä.
  5. Valitse kohta Näet valtuutuskoodin napsauttamalla tätä. Valitse sitten Kopioi leikepöydälle kopioidaksesi valtuutuskoodin. Lähetämme myös verkkotunnuksesi ylläpidon sähköpostiosoitteeseen sähköpostiviestin, joka sisältää valtuutuskoodin.
  6. Siirry takaisin verkkotunnusluetteloosi valitsemalla Omat verkkotunnukset.

Sinun on viimeisteltävä siirtoprosessi uuden rekisterinpitäjäsi kanssa ja annettava heille valtuutuskoodi verkkotunnustasi varten.

Liittyvä vaihe

• Vaikka lähtevän siirron vaihtoehto näkyy käytöstä poistettuna, voit silti saada valtuutuskoodin. Luo ja lataa vietävissä oleva luettelo, niin saat valtuutuskoodit verkkotunnuksillesi.
  • Jatka DNS-hallintaa GoDaddy-palvelun kautta lisäämällä DNS-verkkohotelli sen jälkeen kun siirto on tehty.