Siirrä verkkotunnus pois GoDaddy-palvelusta

Siirrä verkkotunnuksesi GoDaddy-palvelusta toiselle rekisterinpitäjälle käyttämällä apuna lähtevän siirron tarkistuslistaa. Et voi siirtää verkkotunnustasi pois, jos rekisteröinnistä tai edellisestä siirrosta on kulunut alle 60 päivää tai jos 60 päivän lukitus otettiin käyttöön sen jälkeen, kun verkkotunnuksen yhteystietoja muutettiin. Sinun on todennettava henkilöllisyytesi, jotta voidaan vahvistaa, onko Ownership Protection käytössä verkkotunnuksesi kohdalla.

1. Kirjaudu GoDaddy-palvelun verkkotunnusten hallintakeskukseen. (Tarvitsetko apua sisäänkirjautumisessa? Etsi käyttäjätunnuksesi tai salasanasi.)
  2. Valitse verkkotunnuksesi napsauttamalla sitä suoraan, jotta pääset Verkkotunnuksen asetukset -sivulle.
  3. Valitse Lisäasetukset-kohdassa Siirrä verkkotunnus pois GoDaddy-palvelusta. Et voi siirtää verkkotunnustasi 60 päivän sisällä näistä tapahtumista:
  4. Käy läpi siirron tarkistuslista ja valitse sitten Jatka siirron tekemistä. Jos verkkotunnuksesi viimeinen osa on .UK, sinun on annettava IPS-tunniste uutta rekisterinpitäjääsi varten. Valitse seuraavaksi Suorita siirto loppuun.

Huomautus: Jos verkkotunnuksessasi on käytössä verkkotunnussuojaus, sinun on todistettava henkilöllisyytesi. Jos sinulla on ollut tililläsi käytössä kaksivaiheinen todennus (2SV) vähintään 72 tuntia, lähetämme sinulle automaattisesti vahvistuskoodin. Muussa tapauksessa valitse Lähetä salasana, niin sinulle lähetetään kertakäyttöinen salasana rekisteröijän sähköpostiosoitteeseesi.

5. Valitse kohta Näet valtuutuskoodin napsauttamalla tätä. Valitse sitten Kopioi leikepöydälle kopioidaksesi valtuutuskoodin. Lähetämme myös verkkotunnuksesi ylläpidon sähköpostiosoitteeseen sähköpostiviestin, joka sisältää valtuutuskoodin.
  6. Siirry takaisin verkkotunnusluetteloosi valitsemalla Omat verkkotunnukset.

Viimeistele siirtoprosessi uuden rekisterinpitäjäsi kanssa ja anna heille valtuutuskoodi verkkotunnustasi varten.