Siirrä WordPress manuaalisesti toiseen kansioon

Sinun on ehkä siirrettävä WordPress yhdestä kansiosta toiseen samalla verkkohotellitilillä. Se on varmasti mahdollista, mutta se vie muutaman askeleen enemmän kuin vain siirtää tiedostoja.

Valmistelu

Nämä vaiheet on tehtävä ennen sivustosi siirtämistä:

1. Kirjaudu sisään GoDaddy -tilillesi ja avaa tuotteesi. ( Tarvitsetko apua tuotteen avaamiseen? ).
  2. Valitse WordPress -ylläpidossa valikosta Asetukset ja napsauta Yleiset .
  3. WordPress -sivustosi yleisiin asetuksiin kuuluvat sen käyttämä osoite, seuraavien muokkaaminen lisäämällä tai poistamalla kansio, johon olet siirtämässä tai josta siirrät sitä:
    • WordPress -osoite (URL): (esim. http://www.coolexample.com/newfolder ).
    • Sivuston osoite (URL): (esim. http://www.coolexample.com/newfolder ).
  4. Tallenna muutokset.
  5. Tämän pitäisi saada WordPress -ylläpitäjä näyttämään 404 -virhe. Olet valmis siirtämään sisältöä!

Siirrä sisältö

Näissä vaiheissa kuvataan, miten sisältösi siirretään toiseen kansioon:

1. Muodosta yhteys verkkohotelliisi FTP: n avulla .
  2. Siirry kansioon, joka sisältää WordPress -sivustosi.
  3. Valitse kaikki tiedostot ja lataa ne paikalliselle tietokoneellesi.
  4. Vaihda FTP -asiakasohjelman sisällä kansioon, johon haluat siirtää WordPress -sivustosi.
  5. Lataa WordPress -tiedostosi tähän kansioon.
  6. Testaa sivustosi siirtymällä uuteen URL -osoitteeseen.

Huomautus: Jos ohitit valmisteluvaiheet, sinun on päivitettävä WordPress- ja sivusto -osoite manuaalisesti suorittamalla aTietokannan etsiminen ja korvaaminen päivittääksesi WordPress- ja Sivuston osoitteet.