No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Siirrä WordPress -sivusto toiseen hakemistoon Linux -verkkohotellitililläni

Jos asensit WordPressin Installatronilla, noudata seuraavia ohjeita ja siirrä sivusto toiseen hakemistoon Linux -verkkohotellitililläsi.

1. Avaa palvelun GoDaddy tuotesivu.
  2. Valitse kohdassa Verkkohotelli haluamasi Linux-verkkohotellitilin vierestä Hallitse.
    napsauta Hallitse
  3. Valitse tilin Koontinäytöllä cPanel -hallinta.
  4. Valitse cPanelin aloitussivulla Verkkosovellukset ja valitse sitten Omat sovellukset -kohdasta WordPress -kuvake.
    valitse wordpress
  5. Valitse oikeasta yläkulmasta Kloonaa .
    valitse klooni
  6. Varmista Installatron Clone -sivun Kohde -osiosta, että valitset oikean verkkotunnuksen ja hakemiston, johon haluat siirtää sivuston.
  7. Valitse Kloonaa .