WordPress-hallinta Ohje

Piip piip... raksutusta... raksutusta... numero 42…
No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Siirrä WordPress-sivustoni automaattisesti

Managed WordPress sisältää automaattisen siirtotoiminnon, jonka avulla voit helposti siirtää olemassa olevaa sivustoasi.

1. Siirry GoDaddy-tuotesivulle.
  2. Valitse Omat tuotteet -sivun Managed WordPress -osiosta kohta Hallitse kaikkia .
  3. Valitse Managed WordPress -kohdan vierestä + Luo sivusto .

Huomautus: Jos näet ilmoituksen Sinulla ei ole käytettävissä olevia sivustoja , osta lisäpaketti valitsemalla Osta uusi sopimus tai palaa WordPress -verkkosivustoluetteloosi valitsemalla Peruuta.

4. Valitse olemassa olevien sopimusten luettelosta Managed WordPress -sopimus, jota haluat käyttää siirrettävällä sivustolla, ja valitse sitten Seuraava .

Huomautus: Jos käytettävissäsi on vain yksi sivusto, valitsemme kyseisen paketin automaattisesti sinulle etkä näe luetteloa paketeistasi. Jatka seuraavaan vaiheeseen.

5. Valitse Siirrä olemassa oleva WordPress -sivusto .
  6. Täytä jäljellä olevat kentät saadaksesi sivustosi siirrettyä.
    1. Minkä sivuston haluaisit siirtää? - Siirrettävän sivuston verkkotunnus.
    2. WordPress -käyttäjänimi ja WordPress -salasana - järjestelmänvalvojan käyttäjänimi.
    3. Kun siirrettävä sivusto on saavutettu ja ylläpitäjän tunnistetiedot ovat oikein, valitse Jatka .
    4. Valitse alueellesi sopiva datakeskus .
    5. Valitse Aloita siirtäminen .
  7. Saattaa kestää jonkin aikaa, ennen kuin siirto on valmis. Suuremmat ja monimutkaisemmat sivustot voivat viedä enemmän aikaa. Lähetämme sähköpostiviestin, kun sivustosi siirtäminen on valmis.