Siirrä WordPress-sivustoni automaattisesti

Jos sinulla on WordPress-sivusto eri yrityksessä, voit siirtää sen Perus-, Luksus-, Huippu- tai Kehittäjä-WordPress-hallintatilille käyttämällä sisäänrakennettua siirtotyökalua.

Huomautus: Jos sinulla on ammattimaisesti hallinnoitu WordPress-tili (saatavana vain Yhdysvalloissa ja Kanadassa), käytä sen sijaan näitä ohjeita.

Huomaa:WordPress-hallinnan pakettiisi sisältyy tietty määrä verkkosivustoja. Esimerkiksi Peruspaketin tiliin voi liittyä yksi verkkosivusto. Jos paketissasi ei ole käytettävissä useampia tilejä, sinun täytyy poistaa sivusto paketista tai ostaa lisäpaketti ennen näiden ohjeiden seuraamista.

Valmistele sivustosi siirtoa varten

Varmista ennen aloittamista, että sivustosi voidaan siirtää ja että sinulla on kaikki tarvitsemasi palvelintiedot.

Soveltuvat sivustot

Voit siirtää sivuston mistä tahansa yhtiöstä tai verkkohotellista, paitsi jos sillä on

Palvelintiedot

Siirron suorittamista varten tarvitset seuraavat tiedot nykyisestä verkkohotellista:

• FTP-käyttäjänimi ja salasana
  • WordPress-ylläpitäjän käyttäjänimi ja salasana
  • Isäntäkoneen sijainti tai IP-osoite
  1. Kirjaudu sisään GoDaddy-tilillesi.
  2. Napsauta Omat tuotteeni -sivulla kohdan WordPress-hallinnan verkkosivustot vieressä olevaa kohtaa Hallitse kaikkia.
  3. Napsauta Lisää sivusto.
    napsauta lisää sivusto wordpress-hallintaan

Huomaa:Jos näet ilmoituksen Sinulla ei ole sivustoja käytettävissä, napsauta Osta uusi paketti ostaaksesi lisäpaketin tai Peruuta palataksesi WordPress-verkkosivustoluetteloosi.

4. Valitse Nykyiset pakettisi -luettelosta se WordPress-hallinnan paketti, jota haluat käyttää siirrettyyn sivustoon, ja napsauta sitten Seuraava.

Huomaa:Jos käytettävissäsi on vain yksi sivusto, valitsemme sinulle paketin automaattisesti etkä näe luetteloa paketeistasi. Jatka seuraavaan vaiheeseen.

5. Napsauta Olen siirtämässä olemassa olevaa sivustoa ja napsauta sitten Aloita.
    Napsauta Olen siirtämässä olemassa olevaa sivustoa ja napsauta sitten Aloita
  6. Täytä jäljellä olevat kentät saadaksesi sivustosi siirrettyä.

Lähetämme sinulle sähköpostia, kun olemme siirtäneet sivustosi.