WordPress-hallinta Ohje

Siirrä WordPress-sivustoni automaattisesti Managed WordPress -järjestelmään

Managed WordPress-paketti sisältää automaattisen siirtotoiminnon, jonka avulla voit siirtää olemassa olevan sivustosi kätevästi.

Huomaa: jos siirrät WordPress-sivustoa osoitteesta WordPress.com, sinun tulee noudattaa vaihtoehtoisia vaiheita (Siirrä sivustoni osoitteesta WordPress.com).
  1. Siirry GoDaddy-tuotesivulle.
  2. Valitse Omat tuotteet -sivun osiossa Managed WordPress kohta Hallitse kaikkia.
  3. Valitse oikeassa yläkulmassa Luo WP-sivusto -painike.
  4. Huomautus: Jos tililläsi on käytettävissä useampi kuin yksi Managed WordPress-tilaus, sinua pyydetään valitsemaan tilaus, johon haluat siirtää sivustosi.
  5. Valitse Haluan siirtää olemassa olevan WordPress-sivuston.
  6. Seuraa ohjattua toimintoa ja täytä asiaankuuluvat kentät. Tarvitset seuraavat tiedot prosessin käynnistämiseksi:
    • Siirrettävän sivuston verkkotunnusnimi.
    • Siirrettävän sivuston WordPress-käyttäjätunnus ja -salasana.
  7. Valitse ohjatun toiminnon lopuksi Seuraava siirron käynnistämiseksi.

Prosessin suorittaminen loppuun voi viedä pidempään suurempien ja monimutkaisempien sivustojen kohdalla. Lähetämme sinulle sähköpostiviestin, kun sivustosi on siirretty.