WordPress-hallinta Ohje

Siirrä WordPress-sivustoni automaattisesti

Managed WordPress-paketti sisältää automaattisen siirtotoiminnon, jonka avulla voit siirtää olemassa olevan sivustosi kätevästi.

1. Siirry GoDaddy-tuotesivulle.
  2. Valitse Omat tuotteet -sivun osiossa Managed WordPress kohta Hallitse kaikkia.
  3. Valitse kohdan Managed WordPress vieressä + Luo sivusto.
    luo sivusto -painike
  4. Valitse Nykyiset tilauksesi -luettelosta se Managed WordPress-paketti, jota haluat käyttää siirrettävän sivuston kohdalla, ja valitse sitten Seuraava.
    valitse sopimus
  5. Valitse Siirrä olemassa oleva WordPress-sivusto.
    valitse siirto
  6. Seuraa ohjattua toimintoa ja täytä asiaankuuluvat kentät. Tarvitset seuraavat tiedot prosessin käynnistämiseksi:
    • Siirrettävän sivuston verkkotunnusnimi.
    • Siirrettävän sivuston WordPress-käyttäjätunnus ja WordPress-salasana.
  7. Valitse ohjatun toiminnon lopuksi Seuraava siirron käynnistämiseksi.
  8. Prosessin suorittaminen loppuun voi viedä pidempään suurempien ja monimutkaisempien sivustojen kohdalla. Lähetämme sinulle sähköpostiviestin, kun olemme siirtäneet sivustosi.