No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Siirrä Workspace Email toiseen sopimukseen

Jos tililläsi on useita Workspace Email -sopimuksia, voit siirtää sähköpostiosoitteen sopimuksesta toiseen. Haluat ehkä esimerkiksi siirtää sähköpostiosoitteen sopimukseen, jossa on enemmän tallennustilaa käytettävissä.

1. Kirjaudu sisään Työtilan hallintakeskukseesi. Käytä GoDaddy-käyttäjänimeäsi ja -salasanaasi (Workspace Email -osoitteesi ja -salasanasi eivät toimi tässä).
  2. Valitse siirrettävän sähköpostiosoitteen vieressä oleva valintaruutu ja valitse Vaihda sopimusta.
    Valintaruutu valittuna olevan sähköpostin vieressä ja vaihda sopimuspainike
  3. Valitse sähköpostiosoitteelle uusi sopimus Vaihda pakettia -kohdassa.

Huomautus: Jos valitset sopimuksen eri alueelta, kaikkien verkkotunnuksesi Workspace Email -osoitteiden täytyy siirtyä kyseiselle alueelle.

Jos yrität siirtää enemmän sähköpostiosoitteita kuin paketissa on tilaa, näet saatavilla olevat sopimukset muille osoitteille.

4. Valitse OK .