No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Siirrän sähköpostini osoitteeseen Microsoft 365

Onnittelut! Olet päättänyt siirtää sähköpostipalvelusi osoitteeseen Microsoft 365! Tässä muutamia vinkkejä liikkumisen helpottamiseen.

Jos haluat mieluummin täysin hallitun vaihtoehtomme, soita siirron asiantuntijoillemme numeroon (480) 463 8719 . Sinun tarvitsee vain antaa nykyinen sähköpostisalasanasi ja me hoidamme loput.

Ennen kuin aloitat Siirtämisen aikana Siirtämisen jälkeen
Miten Microsoft 365 -siirtäminen toimii? Määritä Outlook Migration Assistant käyttöä varten (Windows) Täytyykö minun muuttaa verkkotunnuksen asetuksia, kun sähköpostini siirretään?