Siirrän sähköpostini osoitteeseen Microsoft 365

Onnittelut! Olet päättänyt siirtää sähköpostipalvelusi osoitteeseen Microsoft 365! Tässä muutamia vinkkejä liikkumisen helpottamiseen.

Jos haluat mieluummin täysin hallitun vaihtoehtomme, soita siirron asiantuntijoillemme numeroon (480) 463 8719 . Sinun tarvitsee vain antaa nykyinen sähköpostisalasanasi ja me hoidamme loput.

Ennen kuin aloitat Siirtämisen aikana Siirtämisen jälkeen
Miten Microsoft 365 -siirtäminen toimii? Määritä Outlook Migration Assistant käyttöä varten (Windows) Täytyykö minun muuttaa verkkotunnuksen asetuksia, kun sähköpostini siirretään?