No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Siirry Advanced -hallintakeskuksiin

Edistyneet hallintakeskukset ovat toinen tapa säätää asetuksia ja hallita yritystäsi Microsoft 365: n kautta. Sähköpostisopimuksesi määrittää, mitä hallintakeskuksia voit käyttää:

• Exchange : Muokkaa yrityksesi sähköpostiasetuksia. Kaikki Microsoft 365 -sähköpostipaketit voivat käyttää tätä hallintakeskusta.
  • Teams ja Skype for Business : Säädä Teams- tai Skype for Business -asetuksiasi ja tee puhelun laadun vianmääritys. Saatavilla Online Essentials-, Business Premium- ja Premium Security -sopimuksiin.
  • SharePoint : Hallitse organisaatiosi SharePoint -asetuksia. Saatavilla Online Essentials-, Business Premium- ja Premium Security -sopimuksiin.
  • OneDrive : Muuta OneDrive -asetuksia. Saatavilla Online Essentials-, Business Premium- ja Premium Security -sopimuksiin.

Käytä hallintakeskuksiasi

1. Kirjaudu sisään Sähköposti ja Office -koontinäyttöösi (käytä GoDaddy-käyttäjänimeä ja -salasanaa).
  2. Valitse Järjestelmänvalvoja > Lisäasetukset .
    Järjestelmänvalvoja -välilehti avautuu näyttämään Lisäasetukset -vaihtoehdon alla
  3. Voit avata hallintakeskuksen valitsemalla Kirjaudu sisään ja antamalla Microsoft 365 -sähköpostiosoitteesi.
  4. Anna Microsoft 365 -salasanasi ja valitse Kirjaudu sisään .