Siirtäminen pois Network Solutionsilta

Network Solutionsilla rekisteröity verkkotunnus täytyy valmistella, ennen kuin sen voi siirtää meille.

Jos verkkotunnustasi ei ole rekisteröity Network Solutionsilla, katso kohta

lisäohjeita muiden rekisterinpitäjien verkkotunnusten siirtämiseen.

Lähtevä siirto Network Solutionsilta

Siirrä verkkotunnuksesi meille alla olevien ohjeiden ja näyttökuvan avulla:

1. Vahvista verkkotunnuksen siirtokelpoisuus

Varmista, että verkkotunnuksen pystyy siirtämään, varmistamalla seuraavat asiat:

• Verkkotunnus on rekisteröity vähintään 60 päivää aikaisemmin, ja se on ollut Network Solutionsilla vähintään 60 päivää.
  • Verkkotunnuksen yhteystietoja ei ole muutettu edellisten 60 päivän aikana.

Huomautus: Jotkin rekisterinpitäjät estävät verkkotunnusten siirtämisen, jos siihen liittyviä yhteystietoja on muutettu edellisten 60 päivän aikana.

2. Hanki valtuutuskoodi

Hanki valtuutuskoodi (tunnetaan myös nimillä EPP-koodi tai siirtoavain) nykyiseltä rekisterinpitäjältäsi, mikäli se on tarpeen. Jotkin verkkotunnuspäätteet (lähinnä ylätason maakoodit eli ccTLD-tunnukset) eivät vaadi valtuutuskoodeja.

Valtuutuskoodin hankkiminen Network Solutionsilta

1. Kirjaudu tiliisi NetworkSolutions.com-sivustossa.
  2. Napsauta Omat verkkotunnukset -kohtaa Omat tuotteet ja palvelut -välilehdessä.
  3. Napsauta verkkotunnusta, jonka lukituksen haluat avata.
  4. Valitse Verkkotunnuksen tiedot -osiossa Pyydä valtuutuskoodi ja napsauta sitten Tallenna.

Jos et saa valtuutuskoodia 24 tunnin kuluessa pyynnön lähettämisestä, soita Network Solutionsin tuen numeroon 888 642 9675 (numero Yhdysvalloissa).

3. Avaa verkkotunnuksesi lukitus

Oletuksena kaikki Network Solutionsilla rekisteröidyt verkkotunnukset on suojattu, ja rekisterissä näkyvä rekisterinpitäjän lukko ilmaisee tämän. Lukitus täytyy poistaa ennen siirron pyytämistä ja verkkotunnuksen rekisteritilaksi täytyy vahvistaa ”aktiivinen”.

Verkkotunnuksesi lukituksen avaaminen

1. Kirjaudu tiliisi NetworkSolutions.com-sivustossa.
  2. Napsauta Omat verkkotunnukset -kohtaa Omat tuotteet ja palvelut -välilehdessä.
  3. Napsauta verkkotunnusta, jonka lukituksen haluat avata.
  4. Napsauta Verkkotunnuksen tiedot -osiossa Muokkaa.
  5. Valitse Kytke verkkotunnuksen suojaus pois päältä ja napsauta sitten Tallenna.

Huomautus: Järjestelmämme tunnistaa tilan muutoksen 24 tunnin kuluessa pyynnöstä.

4. Osta verkkotunnuksen siirto

Osta verkkotunnuksen siirto verkkosivustostamme. Jos päätettä, jonka haluat siirtää, ei ole listattu, et voit siirtää kyseistä verkkotunnusta meille.

Kun ostat siirron, valitse yksi seuraavista nimipalvelinvaihtoehdoista:

• Säilytä olemassa olevat nimipalvelimet... – Jos verkkotunnukseesi sisältyy meidän tai muun palveluntarjoajan verkkohotelli, tällä asetuksella voit varmistaa, ettei sivustosi lakkaa toimimasta siirron aikana.
  • Varaa nimipalvelimet – Jos sinulla on meiltä sähköpostiosoite samalla verkkotunnuksella, käytät ulkopuolista DNS:ää tai olet luonut DNS-siirtomallin ennen siirtoa, valitse tämä asetus. Katso lisätietoja kohdista Off-site-DNS:n hallinta ja
    .

5. Valtuuta verkkotunnuksen siirto

Kun olet valmistellut siirrettävän verkkotunnuksesi, katso kohdasta Siirrä verkkotunnus GoDaddy-palveluun lisätietoja palveluumme kohdistuvan verkkotunnuksen siirron viimeistelystä.