Sisällön siirtäminen versiosta 6 versioon 7

Kun päivität Kotisivukoneen, sinun on siirrettävä version 6 sisältö uuteen version 7 sivustoon. Version 6 sisältö ei ole käytettävissä sen jälkeen kun julkaiset uuden sivuston, joten vanha sisältö täytyy kopioida uuteen sivustoon.

Tämä prosessi voi viedä jonkin aikaa, joten sinun on syytä varata sille riittävästi aikaa.

1. Kirjaudu sisään Website Builder-tilillesi.
  2. Avaa Kotisivukoneen versio 7 ja valitse teema.
  3. Luo joitakin uusia tyhjiä sivuja uuteen sivustoosi. (Katso Lisää sivu.)

Sinun ei kannata käyttää paljon aikaa täydellisten version 7 sivujen luomiseen – tavoite on siirtää version 6 sisältö uuteen sivustoon mahdollisimman yksinkertaisesti. Voit halutessasi nimetä uudelleen ja parannella version 7 sivuja myöhemmin.

4. Avaa uusi välilehti tai ikkuna selaimessasi, kirjaudu Website Builder-tilillesi uudelleen ja avaa tällä kertaa version 6 sivustosi.
  5. Valitse tämän sivuston jokaisen sivun teksti ja napsauta hiiren kakkospainiketta ja valitse Kopioi.
  6. Vaihda takaisin selaimen välilehteen tai ikkunaan, jossa näkyy uusi version 7 sivustosi, ja valitse sivu.
  7. Napsauta vasemman puolen työkaluriviltä Teksti-työkalua lisätäksesi sivulle tekstiruudun. Vedä ruutua, jos sinun tarvitsee muuttaa sen sijaintia. (Katso Tekstin lisääminen ja muokkaaminen.)
    Napsauta Teksti-työkalua ja vedä tekstiruutu sivulle
  8. Valitse paikkamerkkiteksti tekstiruudussa ja liitä sitten version 6 sivustolta kopioitu teksti pitämällä Ctrl/Komento- ja P-painiketta painettuna samanaikaisesti.
    Valitse paikkamerkkiteksti ja liitä version 6 teksti pitämällä Ctrl/Komento- ja P-painiketta painettuna samanaikaisesti

HUOMAUTUS: Sen jälkeen kun olet siirtänyt vanhan sivuston tekstin, sinun pitää ladata kuvat sivustoosi uudelleen. Katso Kuvien lisääminen ja muokkaaminen ja Diaesitysten ja valokuvagallerioiden lisääminen.

9. Koska versio 6 ja sen sisältö eivät ole enää käytettävissä sen jälkeen kun julkaiset version 7 sivuston, varmista, että olet kopioinut kaiken vanhasta sivustosta.
  10. Sen jälkeen kun olet varmistanut, että kaikki on siirretty uuteen sivustoon, voit julkaista sen. (Katso Julkaise sivustosi.