WordPress-hallinta Ohje

Sisältöverkon kuvien indeksointi ja Yoast SEO

Huomautus: ennen mukautettujen muutosten tekemistä WordPress-teemaan sinun kannattaa lisätä alateema, jotta et menetä muutoksia, kun seuraavan kerran päivität teemaa.

Jotta varmistat, että Google-hakukonsoli indeksoi kuvat oikein käytettäessä Yoast SEO -laajennusta ja sisältöverkkoa, sinun tulee lisätä pieni koodikatkelma functions.php-tiedoston alkuun. Tämä koodi mahdollistaa sen, että Yoast SEO luo sivustokartan oikein WordPress-verkkosivustollesi.

1. Luo yhteys sivustoosi tiedostonhallinnan tai FTP:n avulla.
  2. Siirry sitten wp-content/themes-hakemistoon.
  3. Etsi ja avaa aktiivisen teeman kansiosta functions.php-tiedosto.
  4. Lisää functions.php-tiedostossa tämä koodikatkelma tiedoston alkuun ja korvaa example.com omalla verkkotunnuksellasi.

function wpseo_cdn_filter($uri) {
      return str_replace('https://www.example.com', 'https://secureservercdn.net/example.com/', $uri);
    }

add_filter( 'wpseo_xml_sitemap_img_src', 'wpseo_cdn_filter' );

5. Tallenna muutokset.
  6. Kirjaudu sisään WordPressiin .
  7. Valitse vasemmalla olevasta valikosta Yoast SEO ja valitse sitten Asetukset.
  8. Valitse Sivuston ominaisuudet ja vieritä alas Ohjelmointirajapinnat-osioon.
  9. Etsi XML-sivustokartat-ominaisuus ja poista se käytöstä.
  10. Tyhjennä välimuisti ja ota sivustokarttaominaisuus uudelleen käyttöön. Näin pakotetaan sivustokartan uudelleenluonti.

Sivustokartta käyttää nyt sisältöverkon URL-osoitetta viitatessaan kuviin. Tämän muutoksen jälkeen saattaa kestää muutamia päiviä ennen kuin kuvat on indeksoitu uudelleen Google-hakukonsolissasi.