3. sukupolven VPS + omat palvelimet Ohje

Piip piip... raksutusta... raksutusta... numero 42…
No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Site Backup -tietokannan varmuuskopion määritys

Sinun täytyy määrittää palvelimesi manuaalisesti, jotta Site Backup voi muodostaa yhteyden tietokantapalvelimeesi. Jos et määritä tätä, Sivuston varmuuskopiointi ei voi yhdistää tai varmuuskopioida tietokantoja palvelimellasi.

Muokkaa my.cnf -tiedostoa

1. Palvelinyhteyden muodostaminen SSH:lla (Secure Shell)
  2. Avaa /etc/my.cnf -tiedosto
  3. Paikanna alkava rivi:
    bind-address =
  4. Kommentoi tätä riviä asettamalla hash (#) sen eteen.
  5. Käynnistä MySQL uudelleen suorittamalla seuraava komento käyttöjärjestelmästäsi riippuen:

Käyttöjärjestelmä Komento käynnistää MySQL uudelleen
    Ubuntu/Debian
    sudo käynnistä mysql uudelleen
    CentOS/Fedora
    service mysqld käynnistä uudelleen
    Arch
    /etc/rc.d/mysqld käynnistä uudelleen

Määritä ohjauspaneeli

Jos sinulla on hallittu tai täysin hallittu palvelin, jossa on cPanel tai Plesk, sinun on annettava seuraavien IP -osoitteiden käyttää palvelinten tietokantoja:

• 52.8.12.161
  • 52.8.234.204
  • 52.8.41.70
  • 52.8.48.18
  • 52.17.127.239
  • 52.17.39.62
  • 54.169.144.94
  • 52.74.54.75

cPanel/WHM

1. Kirjaudu sisään WHM: ään.
  2. Valitse vasemmalla olevasta SQL -palvelut -osiosta MySQL -ylimääräiset isännät .
  3. Anna yllä luetellut IP -osoitteet ja napsauta sitten Tallenna .

Huomautus: Jos haluat käyttää Sivuston varmuuskopiointia useiden cPanel -sivustojen kanssa, voit tehdä tämän muutoksen WHM: ssä.

Plesk

Huomautus: Näissä vaiheissa oletetaan, että olet luonut tietokannan käyttäjän, joka hyväksyy etäyhteydet mistä tahansa isännästä tai yllä luetelluista IP -osoitteista.

1. Kirjaudu sisään Pleskiin.
  2. Napsauta Palvelin -välilehteä.
  3. Napsauta Suojaus -osiossa Palomuuri .
  4. Napsauta Palomuurisäännöt -välilehteä.
  5. Napsauta Client MySQL server .
  6. Valitse Kytke sääntö päälle .
  7. Remote osoitteet osa, käyttää Lisää IP-osoite tai verkon kentän Lisää IP-osoitteet on lueteltu edellä.
  8. Napsauta OK.
  9. Napsauta MS SQL over TCP protocol (MS SQL TCP -protokollan yli) ja toista yllä olevat vaiheet lisätäksesi IP -osoitteet palomuurisääntöön.