Sivujen lisääminen, poistaminen ja järjestely

Website Builder-versiolla 6 voit lisätä ja julkaista niin paljon verkkosivuja kuin tilisi mahdollistaa. Voit myös halutessasi poistaa sivuja. Voit järjestellä sivustoasi tehokkaammin muuttamalla sivujen näyttöjärjestystä tai olemalla julkaisematta tiettyjä sivuja.

Huomautus: Jos tililläsi on käytössä .mobi-verkkotunnus, voit lisätä vain mobiilisivuja. Et voi lisätä perinteisiä sivuja. Katso tietoja mobiilisivujen lisäämisestä kohdasta

.

1. Kirjaudu sisään GoDaddy-tilillesi.
  2. Napsauta Tuotteet-luettelossa Kotisivukone ja valitse sitten Hallitse sen tilin vieressä, jota haluat käyttää.
  3. Valitse Suunnittele sivusi.
  4. Napsauta Sivut ja valitse Add Pages (Lisää sivuja).
  5. Valitse lisättävän sivun tyyppi ja suorita asianmukaiset vaiheet:
    • Blank Page (Tyhjä sivu) — Voit lisätä sivun, jolla ei ole sisältöä, valitsemalla Blank Page (Tyhjä sivu).
    • Pre-Built Page (Valmis sivu) — Voit lisätä sivun valmiilla mallipohjasisällöllä siirtymällä Luokka-valikkoon ja valitsemalla luokan. Valitse jokin valmis sivu Sivut-valikosta.
    • Copy of existing page (Olemassa olevan sivun kopio) — Voit lisätä jonkin olemassa olevan sivusi kopion valitsemalla kyseisen kopion.
    • Photo page (Valokuvasivu) — Lisää kuvagalleriaa varten optimoidun sivun.
    • Blog page (Blogisivu) — Lisää blogia varten optimoidun sivun.
  6. Napsauta Lisää sivu.
  7. Syötä Sivun otsikko -kenttään otsikko.
  8. Valitse Copy navigation from (Kopioi navigointi kohteesta) -valikosta kopioitava sivu.
  9. Jos haluat lisätä sivun sivustosi navigointivalikkoon, valitse Include in Site navigation (Sisällytä sivuston navigointiin).

Huomautus: Voit lisätä useita sivuja napsauttamalla Lisää sivu uudelleen ja täyttämällä kentät.

10. Napsauta OK.

Useiden sivujen poistaminen

1. Kirjaudu sisään GoDaddy-tilillesi.
  2. Napsauta Tuotteet-luettelossa Kotisivukone ja valitse sitten Hallitse sen tilin vieressä, jota haluat käyttää.
  3. Jos Suunnitteluohjelma on auki, napsauta Poistu suunnitteluohjelmasta.
  4. Valitse Hallitse-valikosta Organize Site (Järjestele sivustoa).
  5. Napsauta poistettavan sivun vieressä olevaa punaista X:ää ja vahvista poistaminen napsauttamalla OK.

Huomautus: Voit poistaa Guest Book (Vieraskirja) -sivun napsauttamalla sivun vasemmanpuoleista rataspainiketta ja valitsemalla Deactivate Guest Book (Poista vieraskirja käytöstä).
    Napsauta Deactivate Guest Book (Poista vieraskirja käytöstä)

Sivun poistaminen

1. Kirjaudu sisään GoDaddy-tilillesi.
  2. Napsauta Tuotteet-luettelossa Kotisivukone ja valitse sitten Hallitse sen tilin vieressä, jota haluat käyttää.
  3. Valitse Jump to page: (Siirry sivulle) -valikosta sivu, jonka haluat poistaa. Suunnitteluohjelma avautuu.
  4. Jos Suunnitteluohjelma on auki, valitse poistettava sivu.
  5. Napsauta Sivut-valikosta Poista sivu.
  6. Vahvista poistaminen napsauttamalla OK.

Sivujen järjestely

1. Kirjaudu sisään GoDaddy-tilillesi.
  2. Napsauta Tuotteet-luettelossa Kotisivukone ja valitse sitten Hallitse sen tilin vieressä, jota haluat käyttää.
  3. Jos Suunnitteluohjelma on auki, napsauta Poistu suunnitteluohjelmasta.
  4. Valitse Hallitse-valikosta Organize Site (Järjestele sivustoa).
  5. Muuta sivujesi järjestystä valitsemalla ja vetämällä sivut siihen järjestykseen, jossa haluat niiden näkyvän.
  6. Aseta jokin sivu aloitussivuksi valitsemalla sivu ja valitsemalla sitten Make this page the Home Page (Tee tästä sivusta aloitussivu).
  7. Voit jättää jonkin sivusi julkaisematta valitsemalla sivun ja sitten Do not publish this page (Älä julkaise tätä sivua).
  8. Voit muuttaa sivun ominaisuuksia valitsemalla sivun ja tekemällä seuraavat:
    • Syötä Navigation Title (Navigointiotsikko) -kenttään nimi, jonka haluat näkyvän painikkeessa, joka toimii linkkinä sivulle.
    • Syötä Browser Title (Selainotsikko) -kenttään otsikko, jonka haluat näkyvän selaimissa.
    • Syötä Heading Title (Otsikko) -kenttään sivun otsikko.
    • Syötä Tiedostonimi-kenttään nimi, joka näytetään sivun URL-osoitteessa.
    • Voit palauttaa navigointipainikkeet automaattisesti muutosten mukaisiksi valitsemalla Restore default navigation (Palauta oletusnavigointi).

Huomautus: Tämä korvaa kaikki asetukset ja alinavigointiasetukset, jotka lisäsit Edit Navigation (Muokkaa navigointia) -sivulla.

9. Napsauta OK.
  10. Vahvista muutokset napsauttamalla OK.