Sivun lisääminen verkkosivustoon

Kullakin sivulla voi olla näkyvissä enintään 20 osiota. Ota kuitenkin huomioon, että käyttäjät löytävät haluamansa sisällön nopeammin, jos osioita on vähän. Voit myös monistaa koko sivun tai järjestää sivujasi uudelleen. Sivustosi voi sisältää enimmillään 50 sivua.

1. Siirry GoDaddy-tuotesivulle.
  2. Vieritä kohtaan Website Builder ja valitse verkkosivustosi kohdalta Hallitse sivuston avaamiseksi.
  3. Avaa kotisivukoneesi valitsemalla Muokkaa verkkosivustoa tai Muokkaa sivustoa.
  4. Lisää uusi sivu.
    • Valitse selaimessa Lisää uusi osio + -kuvake Lisää sivu -vaihtoehto Sivuston navigointi -valikossa.
      Kuvakaappaus Sivuston navigointi -palkista
    • Valitse mobiilisovelluksessa Sivut ja valitse sitten Lisää.
  5. Valitse, mitä olet lisäämässä: uuden sivun, linkin ulkoiseen verkkosivustoon vai avattavan valikon (valikkokohde, jonka alle voidaan koota muita samantyyppisiä sivuja.)
  6. Kirjoita sivusi nimi. Siirtymispalkin käyttö on helpompaa, jos annat sivuillesi lyhyet ja niiden sisältöä hyvin kuvaavat nimet.
  7. Valitse asiaankuuluvat vaihtopainikkeet. Uusi sivusi voidaan halutessasi lisätä sekä ylätunnisteeseen että alatunnisteeseen (tai ei kumpaankaan, jos haluat pitää kyseisen sivun “piilossa”).
    • Näytä navigoinnissa saa sen näkymään yläosassa (sivun ylätunnisteessa). Jos sivu ei näy navigoinnissa (ylä- tai alatunnisteessa), voit silti edelleen linkittää sivun muilta sivuilta tai lähettää haluamillesi henkilöille suoran linkin tälle sivulle.
    • Alatunniste näyttää linkin sivulle jokaisen sivun alaosassa.
    • Yksityiset sivut ovat muutoin kuin tavallisia sivuja, mutta ne näkyvät vain jäsenille. Mikä tahansa sivu paitsi aloitussivu (kotisivu) voi olla yksityinen. Lue lisää yksityisten sivujen hallinnasta.
  8. Kun olet valmis, valitse Luo sivu.
  9. Uudella sivulla ei ole vielä sisältöä. Valitse siis Lisää osio ja ala lisätä sisältöä uudelle sivullesi.
  10. Tekemäsi muutokset tallennetaan automaattisesti. Voit tarkastella tuloksia Esikatselun avulla. Kun olet valmis julkaisemaan muutokset, julkaise sivustosi.