Sivun lisääminen verkkosivustoon

Voit luoda joko yksisivuisen tai monisivuisen verkkosivuston. Yksisivuisella sivustolla voi olla näkyvissä enintään 10 osiota. Ota kuitenkin huomioon, että käyttäjät löytävät haluamansa sisällön nopeammin, jos osioita on vähän.

Jos tarpeesi ovat monitahoiset, voit luoda monisivuisen sivuston (enintään 50 sivua). Monisivuisen sivuston siirtymispalkki (tietokoneilla näytön yläosassa, mobiililaitteilla alaosassa) näyttää linkit kaikkiin sivuihin, jotta vierailijat voivat siirtyä heti haluamalleen sivulle.
sivut-näkyvät-siirtymispalkissa

1. Kirjaudu sisään GoDaddy-tilillesi ja avaa tuotteesi. (Tarvitsetko apua sisäänkirjautumisessa?)
  2. Valitse Muokkaa / Muokkaa sivustoa.
  3. Napsauta Aloitussivu-valikkoa vasemmassa yläkulmassa ja napsauta Lisää sivu.
    Napsauta ensin Aloitussivu ja sen jälkeen Lisää sivu
  4. Kirjoita sivun nimi Sivun otsikko -kenttään, napsauta halutessasi Näytä navigoinnissa ja valitse sitten osion alaosassa Luo sivu.
    Anna nimi ja napsauta Luo sivu

Huomautus: Siirtymispalkin käyttö on helpompaa, jos annat sivuillesi lyhyet ja niiden sisältöä hyvin kuvaavat nimet.

5. Uusi sivu tulee esiin, mutta ilman sisältöä, joten napsauta Lisää osa ja katso Osan lisääminen sivustoon aloittaaksesi sisällön lisäämisen uudelle sivulle.
  6. Tekemäsi muutokset tallennetaan automaattisesti. Kun olet valmis, voit katsella tuloksia napsauttamalla Esikatsele ja siirtyä halutessasi ostamaan uuden verkkotunnuksen tai käyttämään muita verkkotunnuksiasi.
  7. Kun olet valmis julkaisemaan muutokset, napsauta Julkaise sivusto (puhelimella) tai Julkaise (tietokoneella tai tabletilla).