Sivun lisääminen verkkosivustoon

Voit luoda joko yksisivuisen tai monisivuisen verkkosivuston. Yksisivuisella sivustolla voi olla näkyvissä enintään 10 osiota. Ota kuitenkin huomioon, että käyttäjät löytävät haluamansa sisällön nopeammin, jos osioita on vähän.

Jos tarpeesi ovat monitahoiset, voit luoda monisivuisen sivuston (enintään 50 sivua). Monisivuisen sivuston siirtymispalkki näyttää linkit kaikkiin sivuihin, jotta vierailijat voivat siirtyä heti haluamalleen sivulle.

1. Kirjaudu sisään GoDaddy-tilillesi ja avaa tuotteesi. (Tarvitsetko apua sisäänkirjautumisessa?)
  2. Valitse Muokkaa / Muokkaa sivustoa.
  3. Napsauta oikealla ylhäällä olevaa Sivut-paneelia ja napsauta Lisää.
    Napsauta Sivut ja navigointi -paneelissa Lisää
  4. Uusi sivu valitaan automaattisesti. Kirjoita sivun nimi Sivun otsikko -kenttään, napsauta halutessasi Näytä navigoinnissa ja valitse sitten osion alaosassa Luo sivu.
    Anna nimi ja napsauta Luo sivu

Huomautus: Siirtymispalkin käyttö on helpompaa, jos annat sivuillesi lyhyet ja niiden sisältöä hyvin kuvaavat nimet.

5. Uudella sivulla ei ole sisältöä, joten napsauta Lisää osio ja katso Osan lisääminen sivustoon aloittaaksesi sisällön lisäämisen uudelle sivulle.
  6. Tekemäsi muutokset tallennetaan automaattisesti. Kun olet valmis, voit katsella tuloksia napsauttamalla Esikatsele ja siirtyä halutessasi käyttämään muita verkkotunnuksiasi tai ostamaan uuden verkkotunnuksen.
  7. Kun olet valmis julkaisemaan muutokset, napsauta Julkaise sivusto (puhelimella) tai Julkaise (tietokoneella tai tabletilla).