Kotisivukone Ohje

Sivun lisääminen verkkosivustoon

Voit luoda joko yksisivuisen tai monisivuisen verkkosivuston.

Kukin sivusto voi sisältää enimmillään 50 sivua. Jokaisen sivun kohdalla voit joko sisällyttää sen sivuston navigointirakenteeseen tai jättää sen pois siitä.

Kullakin sivulla voi olla näkyvissä enintään 20 osiota. Ota kuitenkin huomioon, että käyttäjät löytävät haluamansa sisällön nopeammin, jos osioita on vähän.

1. Siirry GoDaddy-osioosi. tuotesivu.
  2. Vieritä näyttöä alas Verkkosivustot-osioon ja napsauta Hallitse-painiketta sivustosi vieressä.
  3. Valitse Muokkaa sivustoa.
  4. Valitse Sivuston navigointi
    Valitse “Sivuston navigointi”
  5. Valitse Lisää... oikeassa yläkulmassa.
    Napsauta Sivut ja navigointi -paneelissa Lisää
  6. Uusi sivu valitaan automaattisesti. Kirjoita sivun nimi Sivun otsikko -kenttään, napsauta halutessasi Näytä navigoinnissa ja valitse sitten osion alaosassa Luo sivu.
    Anna nimi ja napsauta Luo sivu

Huomautus: Siirtymispalkin käyttö on helpompaa, jos annat sivuillesi lyhyet ja niiden sisältöä hyvin kuvaavat nimet.

7. Uudella sivulla ei ole sisältöä, joten napsauta Lisää osio ja katso Osan lisääminen sivustoon aloittaaksesi sisällön lisäämisen uudelle sivulle.
  8. Tekemäsi muutokset tallennetaan automaattisesti. Kun olet valmis, voit katsella tuloksia napsauttamalla Esikatsele ja siirtyä halutessasi käyttämään muita verkkotunnuksiasi tai ostamaan uuden verkkotunnuksen.
  9. Kun olet valmis julkaisemaan muutokset, napsauta Julkaise sivusto- tai Julkaise -painiketta.