Kotisivukone Ohje

Piip piip... raksutusta... raksutusta... numero 42…
No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Sivun poistaminen verkkosivustosta

Kun verkkosivusto kasvaa ja muuttuu, joidenkin sen sivujen poistaminen voi tulla tarpeeseen.

1. Siirry GoDaddy-tuotesivulle.
  2. Vieritä kohtaan Website Builder ja avaa sivustosi valitsemalla Hallitse verkkosivustosi vierestä.
  3. Avaa kotisivukone valitsemalla Muokkaa verkkosivustoa tai Muokkaa sivustoa .
  4. Siirrä hiiren osoitin Sivuston navigoinnissa muutettavan sivun päälle ja valitsesivun asetusten rataskuvake Asetukset -valikko. Valitse mobiilisovelluksessa Pages ja valitse sittenpystysuora kolmen pisteen kebab-valikko valikossa.
  5. Valitse Poista sivu .
  6. Valitse Poista vahvistaaksesi, että haluat todella poistaa tämän sivun. Jos muutat mieltäsi, palauta verkkosivustosi varmuuskopiosta.
  7. Muutoksesi tallennetaan automaattisesti. Käyttää Esikatselu nähdäksesi tulokset ja kun olet valmis julkaisemaan muutokset julkisesti, julkaise sivustosi .