Sivun poistaminen verkkosivustosta

Kun verkkosivusto kasvaa ja muuttuu, joidenkin sen sivujen poistaminen voi tulla tarpeeseen.

1. Kirjaudu sisään GoDaddy-tilillesi ja avaa tuotteesi. (Tarvitsetko apua tuotteen avaamiseen?)
  2. Valitse Muokkaa / Muokkaa sivustoa.
  3. Valitse oikeasta yläkulmasta Sivut-paneeli.
    Valitse Sivut
  4. Selaa poistettavan sivun kohdalle, napsauta sen oikealta puolelta kolmea pistettä ja valitse Poista sivu.
    Valitse Poista sivu
  5. Kun ilmoitusikkuna tulee esiin, napsauta Poista.
  6. Kaikki muutokset tallennetaan automaattisesti, joten kun olet valmis, näet lopputuloksen napsauttamalla Esikatselu-painiketta.
  7. Kun olet valmis julkaisemaan muutokset, napsauta Julkaise sivusto (puhelimella) tai Julkaise (tietokoneella tai tabletilla).