Sivuston asetuksien muuttaminen

1. Kirjaudu sisään Website Builder-tilillesi.
  2. Valitse Muokkaa sivustoa.
  3. Napsauta näytön oikeassa yläkulmassa olevaa kolmen palkin kuvaketta (Hallitse sivustoa) ja valitse avattavasta valikosta Sivuston asetukset.
    Hallitse sivustosi asetuksia napsauttamalla kolmen palkin kuvaketta (Hallitse asetuksia)
  4. Napsauta muokattavan alueen välilehteä:
    • Sivuston tiedot – Voit muuttaa sivustosi tai yrityksesi nimen, yhteyssähköpostiosoitteesi, valita yrityksesi toimintaa parhaiten kuvaavan liiketoimintaluokan, muokata osoitettasi ja puhelinnumeroasi (sekä valita, näytetäänkö nämä tiedot verkkosivullasi ja mobiilisivustolla) sekä muodostaa yhteyden Twitter®- ja Facebook®-tileihisi.

Tämä toiminto muuttaa tietosi kaikkialla sivustossa.

• Sivuston ominaisuudet – Voit ottaa käyttöön tai poistaa käytöstä sosiaalisen median jakamisen sivupalkin tai automaattisen mobiilisivuston julkaisemistoiminnon sekä lisätä suosikkikuvakekuvan, joka näkyy sivuston kävijöiden selaimien välilehdellä.

Mobiilisivusto- ja suosikkikuvaketoiminnot ovat käytettävissä vain Yritys- ja Yritys Plus -paketeissa.

• Hakukoneet – Voit lisätä kullekin verkkosivustosi sivulle otsikon ja kuvauksen. Nämä tiedot auttavat parantamaan hakukonenäkyvyyttä.
    • Varmuuskopioi/palauta – Voit luoda nykyisestä verkkosivustostasi varmuuskopion tai palauttaa sen aiemmin tallennetun version. Sinulla voi olla enintään viisi varmuuskopiota sivustosta.
    • Koko sivustoa koskeva koodi – Voit lisätä koodia, kuten HTML-metatunnisteita tai JavaScript-koodia, HEAD-tunnisteiden väliin tai ennen /BODY-tunnistetta. Tämä auttaa hakukoneita löytämään verkkosivustosi.
  5. Kun olet valmis, tallenna muutoksesi valitsemalla OK ja sulje sitten Sivuston asetukset -ikkuna.

Sinun on julkaistava verkkosivustosi, jotta voit nähdä muutoksesi verkossa.