Sivuston fonttien valitseminen

Etkö erota Bodoni Boldia Baskerville Old Facesta? Ei huolta. Voit valita yli kymmenestä fonttiyhdistelmästä, joiden tarkoitus on heijastaa sivustollesi ominaista tyyliä. Voit myös selata esimääritettyjä väri-fonttiteemoja ja muokata valitsemasi teeman fonttia.

1. Kirjaudu sisään GoDaddy-tilillesi ja avaa tuotteesi. (Tarvitsetko apua tuotteen avaamiseen?)
  2. Saat sivuston nykyisen väri-fonttiyhdistelmän esiin pääikkunaan napsauttamalla Muokkaa-painiketta.
    nykyinen väri-fonttiyhdistelmä
  3. Napsauta Teema-painiketta.
    Napsauta Tyylit-painiketta.
  4. Teema-paneelin toiminnot:
    tyylit-paneeli
    • Selaa esimääritettyjä väri-fonttiyhdistelmiä paneelin yläosassa. Nykyinen yhdistelmä vaihtuu heti jokaisella napsautuksella.
      selaa tyyliyhdistelmiä
      sivuston tyyli vaihtuu välittömästi
    • Voit myös napsauttaa Fontit-kohtaa, jolloin näet nykyisen fontin ruudukossa korostettuna. Vaihda napsauttamalla toista fonttia.
      vaihda väriä napsauttamalla toista ruutua

Jos napsautat fonttiluettelon alla olevaa kohtaa Nollaa fontit ja väri, voimaan tulee esimääritetyn teeman alkuperäinen väri- ja fonttiyhdistelmä —, ei ennen esimäärittelyjen selausta käyttämäsi yhdistelmä.

5. Kaikki muutokset tallennetaan automaattisesti, joten kun olet valmis, napsauta Esikatselu-painiketta.
  6. Jos olet tyytyväinen tuloksiin, napsauta Julkaise sivusto(matkapuhelin) tai Julkaise (tabletti tai pöytätietokone).