Sivuston fonttien valitseminen

Etkö erota Bodoni Boldia Baskerville Old Facesta? Ei huolta. Voit valita yli kymmenestä fonttiyhdistelmästä, joiden tarkoitus on heijastaa sivustollesi ominaista tyyliä. Voit myös selata esimääritettyjä väri-fonttiteemoja ja muokata valitsemasi teeman fonttia.

1. Kirjaudu sisään GoDaddy-tilillesi ja avaa tuotteesi. (Tarvitsetko apua tuotteen avaamiseen?)
  2. Saat sivuston nykyisen väri-fonttiyhdistelmän esiin pääikkunaan napsauttamalla Muokkaa / Muokkaa sivustoa -painiketta
    nykyinen väri-fonttiyhdistelmä
  3. Napsauta Teema-painiketta.
    Napsauta Tyylit-painiketta.
  4. Teema-paneelin toiminnot:
    • Selaa esimääritettyjä väri-fonttiyhdistelmiä paneelin yläosassa. Nykyinen yhdistelmä vaihtuu heti jokaisella napsautuksella.
      selaa tyyliyhdistelmiä
      sivuston tyyli vaihtuu välittömästi
    • Voit myös napsauttaa Fontit-kohtaa, jolloin näet nykyisen fontin ruudukossa korostettuna. Vaihda napsauttamalla toista fonttia. Vaihda fonttikokoa napsauttamalla yhtä fonttiluettelon yläosassa sijaitsevista neljästä pisteestä.
      vaihda väriä napsauttamalla toista ruutua

Huomautus: Jos napsautat fonttiluettelon alla olevaa kohtaa Nollaa fontit ja väri, voimaan tulee esimääritetyn teeman alkuperäinen väri- ja fonttiyhdistelmä, ei ennen esimäärittelyjen selausta käyttämäsi yhdistelmä.

5. Tekemäsi muutokset tallennetaan automaattisesti. Kun olet valmis, voit katsella tuloksia napsauttamalla Esikatsele ja siirtyä halutessasi käyttämään muita verkkotunnuksiasi tai ostamaan uuden verkkotunnuksen.
  6. Kun olet valmis julkaisemaan muutokset, napsauta Julkaise sivusto (puhelimella) tai Julkaise (tietokoneella tai tabletilla).