WordPress-hallinta Ohje

Sivuston hallinta Gitin avulla

Voit käyttää Git-versionhallintaohjelmistoa WordPress-hallinnan tilisi kanssa. Gitiä käytetään useimmiten ohjelmistojen aliversioiden hallintaan, mutta se tarjoaa WordPress-hallinnan käyttäjille myös kätevän tavan varmuuskopioida sivuston sisältö.

Varoitus: Git ei versioi WordPress-hallinnan tietokantaasi tai sen sisältämiä tietoja, kuten viestejä.

Voit käyttää Gitiä hallinnoidun WordPress-sivustosi rakentamiseen myös paikallisesti, mutta suosittelemme sitä vain kokeneille käyttäjille. Lisäksi tarvitset siihen muita ohjelmistoja, kuten Beanstalkin.

Gitin käyttöön tarvitaan säilö, kuten GitHub tai Bitbucket.

Gitin käyttö WordPress-hallinnan tilillä

1. Muodosta yhteys WordPress-hallinnan tiliisi SSH:n kautta (lisätietoja).
  2. Käynnistä Git-sovellus suorittamalla alla oleva komento:
    git

Tässä tilassa voit suorittaa komentoja Gitin kautta. Saat lisätietoja komennoista tutustumalla Gitin sivustolla oleviin ohjeisiin.

Helpottaaksemme työtäsi olemme myös laatineet Git-pikaohjeen, jonka voit ladata täältä.

Lisätietoja

Jotta Git toimii oikein WordPress-hallinnan tilisi kanssa, sinun täytyy luoda .gitignore-tiedosto (lisätietoja) ja tallentaa se /html-hakemistoosi. Tiedoston tulee sisältää seuraavat koodirivit:

wp-admin/
wp-content/mu-plugins/gd-system-plugin.php
wp-content/mu-plugins/
wp-includes/
wp-*.php
!wp-config.php
index.php
gd-config.php

Jos et luo tätä tiedostoa, WordPress-ytimeen tehtävät päivitykset aiheuttavat versiointiongelmia.

Vaihtoehtoja Gitille

Jos haluat käyttää versionhallintaohjelmistoa ilman Gitin käytön opettelua, suosittelemme Revisr- tai Gitium-laajennuksia. Ne sisältävät useimmat Gitin ominaisuuksista, mutta graafisen käyttöliittymän ansiosta niitä on helpompi käyttää.

Vastuuvapautuslauseke

Tarjoamme tietoja tiettyjen kolmansien osapuolien tuotteiden käytöstä, mutta emme suosittele tai suoraan tue niitä emmekä ole vastuussa niiden toiminnasta tai luotettavuudesta. Kolmansien osapuolten merkit ja logot ovat omistajiensa rekisteröityjä tavaramerkkejä. Kaikki oikeudet pidätetään.