Sivuston lisääminen

Jokainen hallinnoitu WordPress-tili sisältää tietyn määrän verkkosivustoja. Näiden ohjeiden avulla voit lisätä sivuston tilillesi.

Huomautus: Etkö ole varma, mikä palvelupaketti käytössäsi on? Tarkista, mikä tuote sinulla on.

Show me how

1. Kirjaudu sisään yrityksen GoDaddy tilillesi.
  2. Napsauta Omat tuotteet -sivulla WordPress-hallinta-kohdan vieressä Hallitse kaikkia.
  3. Napsauta WordPress-sivustot-sivulla Lisää sivusto.
    Lisää sivusto hallinnoidulle WordPress-tilille napsauttamalla Lisää sivusto
  4. Valitse WordPress-hallinnan paketti, johon kuuluvaa sivustoa haluat käyttää, ja napsauta Seuraava.
    Napsauta hallinnoidun WordPress-tilin pakettia

Huomautus: Voit katsella paketin käytössä olevia sivustoja napsauttamalla Näytä sivustot.

5. Varmista, että Olen luomassa täysin uutta sivustoa on valittuna, ja napsauta Aloita.
  6. Valitse verkkotunnus luettelosta tai napsauta Syötä verkkotunnus, jos haluat kirjoittaa verkkotunnuksen nimen.

Jos sinulla ei vielä ole verkkotunnusta sivustoa varten tai et halua määrittää sitä, valitse Käytä tilapäistä verkkotunnusta ja napsauta Seuraava.

7. Vahvista datakeskuksen sijainti (suosittelemme sinulle sellaista) ja napsauta Seuraava.
  8. Luo WordPress-käyttäjänimi ja -salasana. Kirjaudut näiden tietojen avulla sivuston WordPress-ohjausnäkymään. Voit valita millaisen käyttäjänimen ja salasanan tahansa, kunhan ne täyttävät WordPressin ehdot (jotka näkyvät näytöllä).
  9. Napsauta Asenna (jos sinulla on ammattimaisesti hallinnoitu tili, joka on saatavilla vain Yhdysvalloissa ja Kanadassa, napsauta Luo). Siirryt sivulle, jolla voit seurata asennuksen etenemistä, ja saat ilmoituksen asennuksen valmistuttua.
    Hallinnoitu WordPress-asennus onnistui
  10. Jos sinulla on ammattimaisesti hallinnoitu tili: Siirry WordPress-ohjausnäkymään ja aloita sivuston rakentaminen napsauttamalla sivuston määrityspainiketta. Voit myös palata WordPress-sivustojen luetteloosi napsauttamalla ohjausnäkymän avaamispainiketta. Valmista tuli!

Jos sinulla on Perus-, Luksus- tai Huippu-tili: Siirry ohjattuun pika-aloitustoimintoon napsauttamalla Aloita. Voit myös palata WordPress-sivustojen luetteloosi napsauttamalla ohjausnäkymän avaamispainiketta.

Huomautus: Jos napsautat ohjausnäkymän avaamispainiketta nyt, et voi määrittää sivustoa ohjatun pika-aloitustoiminnon avulla eikä Page Builderia tai muita laajennuksia asenneta. Tällöin sinun täytyy rakentaa sivusto käyttämällä oletuksena asennettuja WordPress-työkaluja.

11. Jos haluat rakentaa sivuston ohjatun pika-aloitustoimintomme avulla, napsauta Käynnistä Ohjattu toiminto (Wizard). Kysymme sinulta muutaman kysymyksen, asennamme Page Builderin ja joitakin muita laajennuksia ja autamme sinua valitsemaan yhden kymmenestä ammattilaisten suunnittelemasta WordPress-teemasta. Sen jälkeen voit siirtyä WordPress-ohjausnäkymään ja alkaa muokata sivustoasi. Katso lisätietoja kohdasta
    .

Voit myös napsauttaa Ei kiitos, jos haluat määrittää WordPress-sivuston ilman ohjattua pika-aloitustoimintoa ja ilman Page Builderin kaltaisia laajennuksia. Näytölle avautuu vahvistusilmoitus. Kun olet antanut vahvistuksen, siirryt sivuston WordPress-ohjausnäkymään.

12. WordPressin ohjattu pika-aloitustoiminto