Sivuston sijoituksen parantaminen

Ei ole olemassa mitään taattua tapaa parantaa sivuston sijoitusta hakukonetuloksissa, mutta Yritys-, Yritys – plustaso- ja Verkkomyynti-paketit sisältävät hakukoneoptimointityökalun. Se auttaa sivustoa koskevan lisätiedon lisäämisessä, niin että sivusto saa hakukoneiden digitaalisen huomion.

Huomautus: Jos sinulla on Henkilökohtainen-paketti, vertaa sitä hakukoneoptimoinnin (SEO) sisältäviin paketteihimme ja harkitse sopimuksen tason korottamista.

1. Valitse Muokkaa tai Muokkaa sivustoa.
  2. Napsauta Sivuston asetukset -paneelia.
    Napsauta Sivuston asetukset -paneelia.
  3. Napsauta Hakukoneoptimointi.
  4. Valitse Aloita optimointi. (Jos sinulla on Henkilökohtainen-paketti, painiketta ei näy ja Kuvaus-kenttään annettuja tietoja ei tallenneta.)
    valitse Aloita optimointi
  5. Lomake lisää automaattisesti sivustosi nimen. Lisää enemmän tietoja noudattamalla vaiheittaisia kehotteita.
    täytä lomake
  6. Kun olet täyttänyt lomakkeen, lisää sen tiedot välittömästi sivustollesi napsauttamalla Julkaise nyt -painiketta. Jos et kuitenkaan ole vielä täysin valmis, napsauta Julkaise myöhemmin -painiketta.
    julkaise päivitykset
  7. Hakukoneoptimointitietojen julkaisemisen jälkeen suurin osa lisätiedoista näkyy ainoastaan hakukoneille. Antamasi kuvaus näkyy kuitenkin myös kotisivullasi.
    lisätty kuvaus