Sivuston sisällön analysointi

Search Engine Visibility-toiminnon avulla voit analysoida verkkosivustojesi sisältöä tarkemmin ja varmistaa, että käytät sijoitustasi todennäköisesti parantavia avainsanoja.

Sivuston sisällön analysointi Search Engine Visibility-toiminnon avulla

1. Kirjaudu sisään GoDaddy-tilillesi.
  2. Valitse Search Engine Visibility.
  3. Napsauta käytettävän tilin kohdalla Hallitse. Search Engine Visibility Manager avataan.
  4. Valitse Optimize (Optimoi) -välilehdeltä Analyze Content (Analysoi sisältöä) ja sitten Get Started (Aloita).
  5. Valitse analysoitava sivu Back (Edellinen)- ja Next (Seuraava) -painikkeiden avulla.
  6. Valitse Rescan (Tarkista uudelleen).
  7. Sisällön tuloksissa näytetään seuraavat kohteet:
    • Your Keywords (Avainsanasi) – Luettelo Search Engine Visibilityn tallennetuista avainsanoista.
    • Occurrence (Yleisyys) – Yksittäisen avainsanan esiintyvyys verkkosivustolla.
    • Density (Tiheys) – Prosenteissa ilmoitettu avainsanojen esiintyvyys verkkosivuston indeksoitavien sanojen joukossa. Avainsanojen optimaalinen tiheys on 2,5–4 %.

Jatka sisällön analysointia, kunnes olet tarkistanut kaikki sivuston sivut ja tunnistanut parhaat avainsanat. How search engines see you (Miten verkkosivustosi näkyy hakukoneissa) -alueella voit tarkastella verkkosivustosi todellista sana- ja lausesaturaatiota. Tiedot auttavat määrittämään, tarvitseeko avainsanoja tai verkkosivuston sisältöä päivittää.

Kun päivität verkkosivustosi metatunnisteet ja sisällön, voit tarkastella päivitettyjä tuloksia Rescan (Tarkista uudelleen) -painikkeen avulla.