Kotisivukone Ohje

Piip piip... raksutusta... raksutusta... numero 42…
No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Sivuston värien valitseminen

Vaihda verkkosivustossasi käytettävää korostusväriä nopeasti. Valitse jokin ehdotetuista väreistä tai valitse oma väri.

1. Siirry GoDaddy-tuotesivulle.
  2. Vieritä kohtaan Website Builder ja valitse Hallitse sen sivuston kohdalla, jota haluat muuttaa.
  3. Avaa sivustoeditori valitsemalla Muokkaa verkkosivustoa .
  4. Valitse Teema .
  5. Laajenna Väri -vaihtoehto.
  6. Valitse jokin ehdotetuista väreistä tai avaa värivalikoima valitsemalla värirengas. Valitse haluamasi väri värivalikoimasta tai syötä värisi heksadesimaalikoodi.
  7. Maalaa sivustosi -liukusäätimellä voit säätää, kuinka vaalea, värikäs tai tumma sivustosi on kokonaisuutena. Älä huoli, voit silti muuttaa kunkin osion väriä erikseen .
  8. Valitse sivuston palata sivustosi muokkaamisesta.
  9. Muutoksesi tallennetaan automaattisesti. Käyttää Esikatselu nähdäksesi tulokset ja kun olet valmis julkaisemaan muutokset julkisesti, julkaise sivustosi .