Sivuston värien valitseminen

Voit helposti ja nopeasti vaihtaa verkkosivustosi pääväriä valitsemalla uuden värin 30 vaihtoehdosta. Voit myös selata esimääritettyjä väri-fonttiteemoja ja muokata valitsemaasi teemaa.

1. Kirjaudu sisään GoDaddy-tilillesi ja avaa tuotteesi. (Tarvitsetko apua tuotteen avaamiseen?)
  2. Saat sivuston nykyisen väri-fonttiyhdistelmän esiin pääikkunaan napsauttamalla Muokkaa-painiketta.
    nykyinen väri-fonttiyhdistelmä
  3. Napsauta Teema-painiketta.
    Napsauta Teema-painiketta
  4. Teema-paneelin toiminnot:
    teemapaneeli
    • Selaa esimääritettyjä väri-fonttiyhdistelmiä. Nykyinen yhdistelmä vaihtuu heti jokaisella napsautuksella.
      selaa tyyliyhdistelmiä
      sivuston tyyli vaihtuu välittömästi
    • Voit myös napsauttaa Värit-kohtaa, jolloin näet nykyisen värin ruudukossa korostettuna. Vaihda napsauttamalla toista väriä.
      vaihda väriä napsauttamalla toista ruutua

Jos napsautat kohtaa Nollaa fontit ja väri, voimaan tulee esimääritetyn teeman alkuperäinen yhdistelmä, ei ennen esimäärittelyjen selausta käyttämäsi yhdistelmä.

5. Kaikki muutokset tallennetaan automaattisesti, joten kun olet valmis, napsauta Esikatselu-painiketta.
  6. Jos olet tyytyväinen tuloksiin, napsauta Julkaise sivusto(matkapuhelin) tai Julkaise (tabletti tai pöytätietokone).