Sivuston värien valitseminen

Voit helposti ja nopeasti vaihtaa verkkosivustosi pääväriä valitsemalla uuden värin 30 vaihtoehdosta. Voit myös selata esimääritettyjä väri-fonttiteemoja ja muokata valitsemaasi teemaa.

1. Kirjaudu sisään GoDaddy-tilillesi ja avaa tuotteesi. (Tarvitsetko apua tuotteen avaamiseen?)
  2. Saat sivuston nykyisen väri-fonttiyhdistelmän esiin pääikkunaan napsauttamalla Muokkaa / Muokkaa sivustoa -painiketta
    nykyinen väri-fonttiyhdistelmä
  3. Napsauta Teema-painiketta.
    Napsauta Teema-painiketta
  4. Teema-paneelin toiminnot:
    teemapaneeli
    • Selaa esimääritettyjä väri-fonttiyhdistelmiä. Nykyinen yhdistelmä vaihtuu heti jokaisella napsautuksella.
      selaa tyyliyhdistelmiä
      sivuston tyyli vaihtuu välittömästi
    • Voit myös napsauttaa Värit-kohtaa, jolloin näet nykyisen värin ruudukossa korostettuna. Vaihda napsauttamalla toista väriä.
      vaihda väriä napsauttamalla toista ruutua

Huomautus: Jos napsautat kohtaa Nollaa fontit ja väri, voimaan tulee esimääritetyn teeman alkuperäinen yhdistelmä, ei ennen esimäärittelyjen selausta käyttämäsi yhdistelmä.

5. Tekemäsi muutokset tallennetaan automaattisesti. Kun olet valmis, voit katsella tuloksia napsauttamalla Esikatsele ja siirtyä halutessasi käyttämään muita verkkotunnuksiasi tai ostamaan uuden verkkotunnuksen.
  6. Kun olet valmis julkaisemaan muutokset, napsauta Julkaise sivusto (puhelimella) tai Julkaise (tietokoneella tai tabletilla).