Ohje

VPS ja omat palvelimet Ohje

Sivuston varmuuskopiointipalvelun peruuttaminen

Jos et halua enää käyttää Sivuston varmuuskopiointia, voit poistaa sen palvelimestasi.

Sivuston varmuuskopiointipalvelun peruuttaminen poistaa pysyvästi kaikki varmuuskopiosi. Kun peruutat palvelun, emme voi enää palauttaa tai päästä käsiksi näihin varmuuskopioihisi.

  1. Napsauta Oma palvelin -ohjauspaneelissa Varmuuskopioinnit-välilehteä.
  2. Napsauta Sivuston varmuuskopiointi -alueessa Muuta sopimusta.
  3. Napsauta Peruuta sopimus kaksi kertaa.

Seuraava vaihe


Oliko tästä artikkelista hyötyä?
Kiitoksia palautteestasi. Jos haluat puhua asiakaspalveluedustajan kanssa, käytä yllä näkyvää puhelinnumeroa tai chat-vaihtoehtoa.
Kiva, että meistä oli apua. Voimmeko tehdä jotain muuta?
Olen pahoillani asiasta. Kerro meille, mikä on epäselvää tai miksi ratkaisu ei toiminut oman ongelmasi kohdalla.