No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Sivustoni hakkeroitiin. Mitä minun pitäisi tehdä?

Hakkeroitu verkkosivusto on todella turhauttavaa - se on hankalaa yrityksellesi ja kävijöillesi, ja hakkeroinnin poistaminen voi olla aikaa vievää. Käydään läpi nopein ja helpoin tapa korjata verkkosivustosi.

Tarkistetaan varoitukset

Jos olet nähnyt "Tämä sivusto sisältää haittaohjelmia" tai "Tuleva sivusto sisältää haitallisia ohjelmia" sivustosi yhteydessä, siinä on varmasti ongelma. Jos haluat tarkistaa tarkemmin, siirry osoitteeseen https://sitecheck.sucuri.net ja kirjoita verkkotunnuksesi.

• Jos verkkosivustoosi on hakkeroitu, näet tästä varoituksen.
  • Ei varoitusta? On vähemmän todennäköistä (mutta silti mahdollista), että verkkosivustosi on vaarantunut.

Vaihda salasanasi

Jos sivustoosi on hakkeroitu, sinun on muutettava heti kaikki salasanasi.

Huomautus: Varmistaaksesi, että käytät oikeita ohjeita, selvitä minkä tyyppinen hosting-tili sinulla on .

Isäntäsi tyyppi Palautettavat salasanat
Linux-verkkohotelli ja cPanel Ensisijainen FTP , toissijainen FTP , tietokannat , sovellukset, kuten WordPress tai Joomla
Windows-verkkohotelli ja Plesk Ensisijainen FTP , toissijainen FTP , tietokannat , sovellukset, kuten WordPress tai Joomla

Palauta varmuuskopiosta

Jos sinulla on varmuuskopio verkkosivustostasi (ja tietokannastasi), jonka tiedät olevan vioittumaton, lataa se uudelleen isännöintitilillesi.

Jos sinulla on verkkosivustojen varmuuskopiointi, voit tehdä sen helposti omalle cPanel tai Plesk tili.

Jos sinulla ei ole varmuuskopiotyökalua, suosittelemme ongelman ratkaisemisen jälkeen lisäämällä Verkkosivujen varmuuskopiointi tilillesi .

Poista hakata

Kenenkään on melkein mahdotonta poistaa luotettavasti haittaohjelmia verkkosivustolta käsin. Jos haluat poistaa kompromissin tiedostoistasi, suosittelemme käyttämään esimerkiksi sovellusta Nopea haittaohjelmien poisto .

Tunnista ja korjaa heikkous

Voit estää sivustosi hakkeroimisen uudelleen tunnistamalla, miten sivustosi on vaarantunut. Heikkouksia on kahden tyyppisiä: salasanat ja rakenteelliset ongelmat.

Salasanat

Useimmat hakkeroinnit tapahtuvat, koska hyökkääjä pystyi arvailemaan tilisi salasanan raakalla voimalla. Pelkästään vaihtamalla salasanasi (ja tällä kertaa käyttämällä vahvempaa) voit estää hyökkäyksiä menestymästä tulevaisuudessa.

Rakenteellinen

Tämäntyyppiset heikkoudet edellyttävät perusteellista testausta tunnistamiseksi. On olemassa paljon turvaohjelmistoja, jotka voivat suorittaa tällaisia tarkistuksia, mutta suosittelemme jälleen kerran Nopea haittaohjelmien poisto . Se voi tunnistaa useita erilaisia ongelmia ja auttaa sinua korjaamaan ne.