Siirry pääsisältöön
Soita meille
Puhelinnumerot ja aukioloajat
Ohjekeskus

Tutustu ohjeresursseihimme verkossa

Ohje

GoDaddy Ohje

Sivustoni julkaisemisen peruuttaminen

Jos napsautat julkaisemista vahingossa tai vaikkapa muutat mielesi, sivustosi julkaisun peruuttaminen muuttaa sitä, mitä vierailijoille näytetään ”Tulossa pian” -osiossa ja otsikkokuvassa. Pystyt edelleen työskentelemään sivustosi muiden osien parissa taustalla, kunnes olet valmis julkaisemaan uudelleen. Jos sivustosi on jo julkaistu, uudet muokkaukset eivät tule näkyviin ennen kuin julkaiset sen uudelleen.

  1. Siirry GoDaddy-tuotesivulle.
  2. Vieritä kohtaan Website Builder ja valitse verkkosivustosi kohdalta Hallitse sivuston avaamiseksi.
  3. Avaa kotisivukoneesi valitsemalla Muokkaa verkkosivustoa tai Muokkaa sivustoa.
  4. Valitse Asetukset.
  5. Valitse Lopeta julkaisu.
    Valitse Asetuksista Lopeta julkaisu
  6. Vahvista, että haluat peruuttaa sivustosi julkaisun, ja kuittaa sivustosi julkaisun peruuttaminen.

Aiheeseen liittyvät vaiheet

Lisätietoja

Jos haluat määrittää tarkemmin, mitä asiakkaille näytetään sivustosi julkaisun peruutuksen aikana, harkitse mukautetun etusivun tai saapumissivun luomista tai verkkotunnuksesi ohjaamista eri verkkosivustolle (kuten sosiaalisen median profiiliin tai sivuun).

Vaihtoehto 1: Luo etusivu tai saapumissivu ja piilota kaikki muu

Yhden sivun verkkosivusto sopii hyvin monille yrityksille. Tarvitset vain yrityksesi nimen, laadukkaan taustakuvan ja yhteystiedot (sähköposti, puhelinnumero tai osoite).

Tämä auttaa parhaiten hakukoneoptimoinnissa (SEO). Et halua menettää hakukoneoptimointia, ja uuden sivuston indeksoinnissa voi kestää muutama viikko. (Lue lisää sivustojen indeksoinnista ja hakukoneoptimoinnista.)

  1. Vaihda kotisivuksi jotain sopivaa, kuten yrityksesi nimi ja yhteystiedot. Jos sinulla on kausittain toimiva yritys tai jos muut sivusi ovat vielä työn alla, voit kirjoittaa esimerkiksi ”Pidämme talvitaukoa... Nähdään keväällä!”
    • Koska uusi kotisivusi näkyy nyt ihmisille, kuinka voit työskennellä tulevan kotisivusi parissa? Muista, että voit siirtää osion eri sivulle.
    • Luo uusi sivu, anna sille nimeksi ”Väliaikainen kotisivu” tai vastaava ja aloita työsi siinä.
    • Noudata muita alla olevia ohjeita. Kun olet valmis julkaisemaan, siirrä kaikki takaisin.
  2. Voit piilottaa sivuja muuttamalla sivuasetuksia muilla sivuillasi.
  3. Kun olet valmis julkaisemaan, muuta sivuasetukset takaisin ja poista sivujen piilotus.

Vaihtoehto 2: Osoita verkkotunnuksesi eri verkkosivustolle

Tätä kutsutaan myös verkkotunnuksen uudelleenohjaukseksi. Voit lähettää URL-osoitteeseesi tulevat kävijät toiseen URL-osoitteeseen.

Voit esimerkiksi ohjata URL-osoitteesi Google My Business -sivustollesi tai sosiaalisen median sivustolle (Facebook-sivu, Instagram-profiili jne.).

Verkkotunnuksen uudelleenohjauksen (tai uudelleenohjauksen peruutuksen) voimaan astumisessa kestää 24-48 tuntia.

  1. Ohjaa verkkotunnuksesi väliaikaisesti yrityksesi sivustolle tai muulle sivustolle.
  2. Työskentele sivustosi parissa Website Builder -palvelussa normaalisti.
  3. Kun olet valmis, julkaise sivustosi ja lopeta verkkotunnuksen uudelleenohjaus.