Sopimuksen tason alentaminen

Alenna tilisi tasoa, jos haluat vähemmän ominaisuuksia tai jos et haluat maksaa ominaisuuksista, joita et käytä. Voit korottaa sopimuksen tasoa jatkossa, mutta silloin sinun pitää lisätä uudelleen kaikki ominaisuudet, jotka menetit sopimuksen tasoa alentaessasi.

For example, if you have the Online Store plan and have added products, once you downgrade your plan all of your shop work will be deleted.

Kun alennat sopimuksen tasoa, kaikki edelliseen sopimukseen liittyvät ominaisuudet poistetaan pysyvästi, joten varmista, että haluat tehdä muutoksen.

Tämän tehdäksesi sinun täytyy ottaa yhteyttä tukeen.

Lisätietoja


Oliko tästä artikkelista hyötyä?
Kiitos palautteestasi
Kiva, että meistä oli apua. Voimmeko tehdä jotain muuta?
Olen pahoillani asiasta. Miten voimme olla avuliaampia?