Sopimuksen tason korottaminen

Korota sopimusta nykyisestä versiostasi saadaksesi lisää ominaisuuksia. Jos esimerkiksi haluat määrittää maksut online -tapaamisille, sinun kannattaa päivittää Premium -sopimukseen.

Huomautus: Päivitä paketti tietokoneesi selaimella. Jos tarvitset apua, GoDaddy -oppaamme auttavat täällä.

1. Siirry GoDaddy Omat tuotteet -sivulle. Sinua saatetaan pyytää kirjautumaan sisään. ( Tarvitsetko apua tuotteen avaamiseen? )
  2. Valitse Verkkosivusto + Markkinointisivustot -kohdastaKolmen pystysuoran pisteen kuvake sen tilin, jonka haluat päivittää, ja valitse sitten Muokkaa sopimusta.
    • Jos et näeKolmen pystysuoran pisteen kuvake vieressä, vieritä alaspäin kohtaan Website Builder ja valitse sitten Asetukset sen tilin vierestä, jonka haluat päivittää.
  3. Valitse uusi sopimus Korota tasoa -sarakkeen yläosassa olevasta avattavasta valikosta.
  4. Jos haluat pidentää uusimisjaksoasi, käytä avattavaa valikkoa, joka sijaitsee Korota tasoa -sarakkeen alaosassa, ja valitse haluamasi lisäkuukausien määrä.
  5. Napsauta Kassa.
  6. Napsauta Etene kassalle.
  7. Varmista, että laskutustietosi ovat oikein, ja napsauta sitten Lähetä tilauksesi.