Kotisivukone Ohje

Piip piip... raksutusta... raksutusta... numero 42…
No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Sopimuksen tason korottaminen

Korota sopimusta nykyisestä versiostasi saadaksesi lisää ominaisuuksia. Jos esimerkiksi haluat määrittää maksut online -tapaamisille, sinun kannattaa päivittää Premium -sopimukseen.

Huomautus: Päivitä paketti tietokoneesi selaimella. Jos tarvitset apua, GoDaddy -oppaamme auttavat täällä.

1. Siirry GoDaddy Omat tuotteet -sivulle. Sinua saatetaan pyytää kirjautumaan sisään. ( Tarvitsetko apua tuotteen avaamiseen? )
  2. Valitse Verkkosivusto + Markkinointisivustot -kohdastaKolmen pystysuoran pisteen kuvake sen tilin, jonka haluat päivittää, ja valitse sitten Muokkaa sopimusta.
    • Jos et näeKolmen pystysuoran pisteen kuvake vieressä, vieritä alaspäin kohtaan Website Builder ja valitse sitten Asetukset sen tilin vierestä, jonka haluat päivittää.
  3. Valitse uusi sopimus Korota tasoa -sarakkeen yläosassa olevasta avattavasta valikosta.
  4. Jos haluat pidentää uusimisjaksoasi, käytä avattavaa valikkoa, joka sijaitsee Korota tasoa -sarakkeen alaosassa, ja valitse haluamasi lisäkuukausien määrä.
  5. Napsauta Kassa.
  6. Napsauta Etene kassalle.
  7. Varmista, että laskutustietosi ovat oikein, ja napsauta sitten Lähetä tilauksesi.