Kotisivukone Ohje

Sopimuksen tason korottaminen

Korota sopimuksesi tasoa sen nykyisestä versiosta saadaksesi lisää ominaisuuksia. Jos esimerkiksi haluat myydä tuotteita eikä sinulla ole tällä hetkellä Verkkomyymälä-sopimusta, sinun pitää korottaa sopimuksen tasoa.

Huomautus: Päivityksiä ylempiin versioihin ei voi tehdä mobiilisivuston kautta.

1. Kirjaudu sisään GoDaddy-tilillesi. (Tarvitsetko apua tuotteen avaamiseen?)
  2. Napsauta Tuotteet-luettelossasi GoCentral/Kotisivukone/Instantpage ja napsauta sitten päivitettävän tilin vieressä Asetukset.
  3. Valitse uusi sopimus Korota tasoa -sarakkeen yläosassa olevasta avattavasta valikosta.
  4. Jos haluat pidentää uusimisjaksoasi, käytä avattavaa valikkoa, joka sijaitsee Korota tasoa -sarakkeen alaosassa, ja valitse haluamasi lisäkuukausien määrä.
  5. Napsauta Kassa.
  6. Napsauta Etene kassalle.
  7. Varmista, että laskutustietosi ovat oikein, ja napsauta sitten Lähetä tilauksesi.