Järjestele sähköposteja luomalla kansioita

Luo kansioita, joiden avulla voit järjestää sähköpostit Saapuneet -kansioon Workspace -verkkosähköpostissa. Työtilan verkkosähköpostin Lajittelu ja tiedosto -ominaisuus muistaa, mihin haluat viestejä lisätä. Kun siirrät sähköpostiviestejä, se tallentaa ehdot myöhempää arkistointia varten.

Sähköpostikansioiden luominen

1. Napsauta Uusi kansio -painiketta.
  2. Tee seuraavat:
    Folder Name (Kansion nimi)
    Anna kansiolle otsikko.
    Seuraavien alikansioina:
    (Valinnainen) valitse kansio, josta haluat löytää uuden kansion.
  3. Napsauta OK.

Sähköpostiviestien järjestäminen

1. Napsauta sen kansion nimeä, joka sisältää luettelon viesteistä, jotka haluat järjestää.
  2. Valitse sähköpostiviestit, jotka haluat siirtää.
  3. Valitse Siirrä kansioon -luettelosta kansio, johon haluat siirtää sähköpostiviestit. Lisätietoja kansioista ja kansioasetuksista on kohdassa Tietoja kansioista .
  4. Napsauta Siirrä .

Huomautus: Voit myös siirtää viestiä valitsemalla viestin nimen ja vetämällä sen suoraan kansioon pitämällä hiiren painiketta alhaalla.

Lajittelu ja tiedosto -toiminnon käyttäminen

1. Valitse sähköpostiviestit, jotka haluat siirtää.
  2. Valitse Siirrä -luettelosta Lajittele ja tiedosto ja napsauta sitten Siirrä .
  3. (Valinnainen) Jos tavallisia kansioita ei ole tallennettu, valitse kansio, johon haluat siirtää valitut sähköpostiviestit, ja napsauta sitten Siirrä .