SoundCloud-ääniraidan tai -soittolistan lisääminen

Voit lisätä verkkosivustollesi minkä tahansa SoundCloud-ääniraidan tai -soittolistan upottamalla SoundCloudin koodia sivustoon. Tarvitset SoundCloud-tiliä tämän ominaisuuden käyttämistä varten.

Katso tästä aiheesta lyhyt video alempana tällä sivulla.

1. Siirry GoDaddy-osioosi tuotesivu.
  2. Vieritä alaspäin kohtaan Website Builder ja valitse Hallitse sen sivuston kohdalla, jota haluat muuttaa.
  3. Valitse Muokkaa sivustoa.
  4. Vieritä sivusi päänäkymää kohtaan, johon haluat lisätä osion, ja napsauta pluspainiketta.
    Napsauta pluspainiketta
  5. Napsauta Audio-painiketta Lisää osio -paneelissa.
    valitse audio

Huomautus: Voit lisätä sivulle vain yhden Audio-osion.

6. Valitse SoundCloud-asettelu, jota haluat käyttää uudessa Audio-osiossasi.
    Valitse asettelu
  7. Kun uusi Audio-osio tulee näkyviin, aloita asetusten mukauttaminen napsauttamalla Audio-paneelia uudestaan. Aloita vaihtamalla SoundCloud-upotuskoodi.
    päivitä upotuskoodikentän sisältö
  8. Saat tarvittavan upotuskoodin avaamalla erillisen selaimen välilehden tai ikkunan, siirtymälläSoundCloud-sivustolle kirjautumista tai käyttäjätilin luontia varten ja etsimällä sitten ääniraidan tai soittolistan, jonka haluat lisätä Audio-osioosi.
  9. Kun löydät ääniraidan/soittolistan, napsauta Share (Jaa) -painiketta.
    Napsauta Share-painiketta
  10. Napsauta Embed (Upota) -painiketta, valitse asettelu, jos niitä on useampia, ja määritä ikkunan alaosassa asettelun asetukset, kuten koko, väri tai automaattinen toisto.
    Kopioi code-preview-kenttä

Huomautus: Joillakin kappaleilla/soittolistoilla ei ole Embed-vaihtoehtoa, ja ainut vaihtoehto on Share. Audio-osiossa ei voi käyttää Share-koodia. Jos Embed-vaihtoehto puuttuu, hae käyttöön toinen ääniraita/soittolista.

11. Kun olet tehnyt tämän, kopioi Code and preview (Koodi ja esikatselu) -kentän sisältö.
  12. Siirry takaisin Audio-paneeliin toisessa selainikkunassa tai välilehdessä ja liitä kopioitu koodi SoundCloud-upotuskoodi-kenttään.
    liitä koodi SoundCloudista
  13. Muuta Osion nimi ja täytä halutessasi Kuvaus-kenttä.
  14. Kaikki muutokset tallennetaan automaattisesti, joten kun olet valmis, napsauta Esikatselu-painiketta. Tämän jälkeen voit painaa Toista-painiketta ja kuulla ääniraidan/soittolistan.
    Asettelun ja äänen esikatselu
  15. Jos olet tyytyväinen tuloksiin, napsauta Julkaise sivusto- tai Julkaise-painiketta.

Näytä, miten tämä tehdään...

Tämä video on osa opassarjaamme Kehittynyt suunnittelu ja media Kotisivukoneessa