Sovellusten lisääminen

Pysy yhteydessä asiakkaisiisi lisäämällä verkkosivustollesi sosiaalisen median, YouTube-, Google Maps-, PayPal- ja Yelp-sovellukset. PayPalin tai Yelpin lisääminen edellyttää Yritys- tai Yritys – plustaso -asiakkuutta.

1. Kirjaudu sisään GoDaddy-tilillesi.
  2. Napsauta Tuotteet-luettelossa Kotisivukone ja valitse sitten Hallitse sen tilin vieressä, jota haluat käyttää.
  3. Valitse Muokkaa sivustoa.
  4. Valitse lisättävä sovellus vasemmalta. (Jos haluat lisätä Sähköpostimarkkinoinnin, PayPalin tai Yelpin, valitse ensin Apps (Sovellukset) ja valitse sitten haluamasi sovellus.)

Huomautus: YouTube-videon lisäämiseksi sinun täytyy napsauttaa ruudulla näkyvää näytevideota. Valitse sitten Settings (Asetukset) ja lisää haluamasi videon URL-osoite.

5. Kun sovellus on valittu ja lisätty, valitse Save (Tallenna).
  6. Päivitä verkossa oleva sivustosi napsauttamalla Julkaise.