Sovellusten lisäys

HUOMAUTUS: Tämä artikkeli koskee kotisivukoneen versiota 7. Oma versiosi näkyy näytön yläreunassa, kun kirjaudut sisään kotisivukonetilillesi. Etkö käytä versiota 7? Etsi artikkeleja kotisivukoneen versiolle 6.

Voit lisätä hauskaa sisältöä verkkosivustollesi. Website Builder v7:n Yritys- ja Yritys Plus -pakettien avulla voit lisätä verkkosivustollesi useita erilaisia sovelluksia. Esimerkkejä: Facebook®-palvelun Tykkää-ruutu, Twitter®, YouTube®-video, Google® Maps ja PayPal®. Voit myös lisätä sosiaalisen median jakolinkkejä esimerkiksi Pinterest®- ja Google +®-palveluihin. Katso kohdasta Blogin tai RSS-syötteen lisääminen – vaihtoehtoinen tapa tuoda lisää lukijoita sivustollesi.

Facebookin Tykkää-ruudun lisääminen

1. Kirjaudu sisään Website Builder-tilillesi.
  2. Valitse Muokkaa sivustoa.
  3. Vedä ja pudota Facebook-kuvake-kuvake suunnittelukankaalle.
  4. Valitse Facebookin Tykkää-ruutu napsauttamalla sitä ja valitse sitten Asetukset.
  5. Kirjoita URL-kohtaan sen Facebook-sivun URL-osoite, jonka haluat näyttää verkkosivustollasi.

Varmista, etteivät Facebook-asetuksesi rajoita tiettyjen käyttäjäryhmien pääsyä iän tai sijainnin perusteella. Jos Facebook-sivullasi on käyttäjäryhmärajoituksia, syötteesi ei välttämättä näy käyttäjille, jotka eivät ole kirjautuneena sisään tai jotka eivät täytä asettamiasi käyttäjäryhmävaatimuksia.

6. Valitse Näytä-kohdasta, mitä haluat näyttää Facebookin Tykkää-ruudussa (päivitykset, kasvot, otsikon).
  7. Vaihtoehto: Siirtymällä Lisäasetukset-välilehdelle voit lisätä tai muokata Facebookin Tykkää-ruudun muita tehosteita, kuten taustan värin, reunaviivan, varjostuksen, kulmien pyöristyksen, läpinäkyvyyden ja reunuksen sekä muuttaa ruudun kokoa.
  8. Napsauta Tallenna.
  9. Päivitä verkossa oleva sivustosi napsauttamalla Julkaise.

Twitterin lisääminen

1. Kirjaudu sisään Website Builder-tilillesi.
  2. Valitse Muokkaa sivustoa.
  3. Vedä ja pudota Twitter-kuvake-kuvake suunnittelukankaalle.
  4. Valitse Twitter-syöte napsauttamalla sitä ja valitse sitten Asetukset.
  5. Jos sinun on muodostettava yhteys Twitteriin, toimi seuraavasti:
    • Valitse Muodosta yhteys Twitteriin, anna Twitter-käyttäjänimesi ja salasanasi ja valitse sitten Valtuuta sovellus.

Jos haluat katkaista yhteyden Twitteriin, siirry Twitter-tilisi asetuksiin, valitse Sovellukset ja valitse sitten kotisivukoneen kohdalta Peruuta pääsy.

6. Valitse, kuinka monta twiittiä haluat näyttää verkkosivustollasi.
  7. Voit näyttää jonkin tietyn käyttäjän twiitit valitsemalla #search ja kirjoittamalla sitten halutun käyttäjän nimen.
  8. Vaihtoehto: Siirtymällä Lisäasetukset-välilehdelle voit lisätä tai muokata Twitter-syötteesi muita tehosteita, kuten taustan värin, reunaviivan, varjostuksen, kulmien pyöristyksen, läpinäkyvyyden ja reunuksen sekä muuttaa ruudun kokoa.
  9. Napsauta Tallenna.
  10. Päivitä verkossa oleva sivustosi napsauttamalla Julkaise.

Jos sinulla on kotisivukoneen Yritys Plus -paketti, saatat haluta näyttää Twitter-sivusi kotisivukoneen version 7 teeman mukaisena. Lisätietoja: Yhdistä Facebook- ja Twitter-sivujen teemat.

YouTuben lisääminen

1. Kirjaudu sisään Website Builder-tilillesi.
  2. Valitse Muokkaa sivustoa.
  3. Vedä ja pudota YouTube-kuvake-kuvake suunnittelukankaalle.
  4. Valitse sovellus ja valitse sitten Asetukset.
  5. Kirjoita URL-kohtaan sen YouTube-videon URL-osoite, jonka haluat näyttää verkkosivustollasi.
  6. Valitse Tyyli-kohdasta joko Vaalea teema tai Tumma teema YouTube-videolle.
  7. Valitse Asetukset-kohdasta, haluatko käynnistää videon toiston automaattisesti.
  8. Vaihtoehto: Siirtymällä Lisäasetukset-välilehdelle voit lisätä tai muokata YouTube-videoikkunasi muita tehosteita, kuten taustan värin, reunaviivan, varjostuksen, kulmien pyöristyksen, läpinäkyvyyden ja reunuksen sekä muuttaa ruudun kokoa.
  9. Napsauta Tallenna.
  10. Päivitä verkossa oleva sivustosi napsauttamalla Julkaise.

Google Mapsin lisääminen

1. Kirjaudu sisään Website Builder-tilillesi.
  2. Valitse Muokkaa sivustoa.
  3. Vedä ja pudota Google Maps -kuvake-kuvake suunnittelukankaalle, valitse sovellus ja valitse sitten Asetukset.
  4. Kirjoita Osoite-kohtaan sen sijainnin osoite, jonka haluat näyttää verkkosivustollasi.
  5. Voit määrittää kartan zoomausetäisyyden Lähennä-liukusäätimellä.
  6. Valitse Asetukset-kohdasta, haluatko näyttää verkkosivustollasi linkin suurempaan karttanäkymään.
  7. Vaihtoehto: Siirtymällä Lisäasetukset-välilehdelle voit lisätä tai muokata Google Maps -karttasi muita tehosteita, kuten taustan värin, reunaviivan, varjostuksen, kulmien pyöristyksen, läpinäkyvyyden ja reunuksen sekä muuttaa ruudun kokoa.
  8. Napsauta Tallenna.
  9. Päivitä verkossa oleva sivustosi napsauttamalla Julkaise.

Sosiaalisen median jakolinkkien lisääminen

1. Kirjaudu sisään Website Builder-tilillesi.
  2. Valitse Muokkaa sivustoa.
  3. Vedä ja pudota Sosiaalisen median jakokuvake-kuvake suunnittelukankaalle, valitse sovellus ja valitse sitten Asetukset.
  4. Valitse Tyyli-kohdasta sosiaalisen median jakolinkeissä käytettävä tyyli.
  5. Valitse Näytä-kohdasta, mitä sosiaalisen median jakolinkkejä haluat näyttää verkkosivustollasi.
  6. Vaihtoehto: Siirtymällä Lisäasetukset-välilehdelle voit lisätä tai muokata sosiaalisen median jakolinkkiesi muita tehosteita, kuten taustan värin, reunaviivan, varjostuksen, kulmien pyöristyksen, läpinäkyvyyden ja reunuksen sekä muuttaa ruudun kokoa.
  7. Napsauta Tallenna.
  8. Päivitä verkossa oleva sivustosi napsauttamalla Julkaise.

Valikko-pienoissovelluksen, PayPalin, Yelpin tai asuntohakutoiminnon lisääminen

PayPal-sovellus on käytettävissä vain Yritys- ja Yritys Plus -paketeissa. Jos olet kuitenkin jo luonut PayPalin myyjätilin, voit lisätä PayPal-painikkeen sivullesi käyttämällä näitä PayPalin ohjeita sekä HTML-koodityökalua.

1. Kirjaudu sisään Website Builder-tilillesi.
  2. Valitse Muokkaa sivustoa.
  3. Valitse vasemmalla olevan työkalurivin alareunasta Sovellukset.
  4. Valitse lisättävän sovelluksen kohdalta Lisää.
  5. Lisää valitsemasi sovellus verkkosivustosi sivulle noudattamalla näkyviin tulevia ohjeita.

Jos haluat tarkastella Kotisivukone v7:n muiden toimintojen linkitettyä luetteloa, katso Kotisivukoneen käyttö.