No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Sovellusten salasanojen hallinta

Kun olet määrittänyt monivaiheisen todennuksen (MFA) , voit kirjautua sisään sovelluksen salasanoilla Outlookiin, Microsoft Teamsiin tai muihin tablet-laitteesi tai puhelimesi sovelluksiin, joten sinun ei tarvitse käyttää todennusta jatkuvasti MFA: n avulla. Voit käyttää samaa sovelluksen salasanaa useiden laitteiden kanssa tai luoda uuden sovelluksen salasanan kullekin laitteelle.

1. Kirjaudu sisään Outlookiin verkkosivun kautta. Käytä Microsoft 365 -sähköpostiosoitettasi ja -salasanaasi (palvelun GoDaddy-käyttäjänimesi ja -salasanasi eivät toimi tässä tapauksessa).
  2. Anna puhelimeesi lähetetty vahvistuskoodi tai käytä Microsoft Authenticator -sovellusta todistaaksesi, että sinulla on lupa käyttää sähköpostitiliäsi.
  3. Kun olet kirjautunut sisään, siirry sovelluksen salasanat -sivulle .
  4. Valitse Luo -painike.
  5. Anna sen laitteen nimi , joka käyttää tätä sovelluksen salasanaa, ja valitse sitten seuraava .
  6. Sovelluksesi salasana näytetään. Valitse Kopioi salasana leikepöydälle ja napsauta Sulje saadaksesi näkyviin uuden sovellussalasanaluettelon.
  7. Syötä kopioidun sovelluksen salasana todennettavan sovelluksen salasanakehotteeseen.

Lisätietoja

Huomautus: Vaikka me linkitämme Azureen tätä prosessia varten, tukemme Azure ActiveDirectorylle on rajoitettu. Tarjoamme tietoja tiettyjen kolmansien osapuolien tuotteiden käytöstä, mutta emme suosittele tai tue suoraan kolmannen osapuolen tuotteita emmekä ole vastuussa tällaisten tuotteiden toiminnasta tai luotettavuudesta.