SQL-tiedostojen tuominen MySQL-tietokantoihin

Jos varmuuskopioit tai veit tietokannan SQL-tiedostoon, voit tuoda sen johonkin webhotellitilisi MySQL-tietokannoista käyttäen phpMyAdmin-työkalua.

Huomautus: Sinun ei tarvitse liittää mukaan CREATE DATABASE -riviä MySQL-tietokannassasi. Jos lisäät sen, tuontitapahtumasi saattaa epäonnistua. Suosittelemme, että poistat tämän rivin ennen kuin tuot tietokantasi järjestelmään.

phpMyAdmin-käyttöliittymä sallii sinun tuoda vain 8 Mt dataa kerrallaan. Jos haluat tuoda enemmän kuin 8 Mt tietoja, suosittelemme, että jaat tiedoston 8 megatavun kokoisiin osiin.

Varoitus: Jos tuot tietokantaa WordPress-hallintaa varten, sinun on tehtävä lisämuutoksia SQL-tiedostoosi, jotta sivustosi toimisi kunnolla.

SQL-tiedostojen tuominen MySQL-tietokantoihin phpMyAdmin-työkalun avulla

1. Avaa tietokantasi phpMyAdminin kautta (Verkkohotelli ja Klassikko / cPanel / Plesk / WordPress-hallinta).
  2. Napsauta Kyselyikkuna (kyselyikkuna).
  3. (vain cPanel) Napsauta vasemmalla tietokantaa, jota haluat käyttää.
  4. Siirry Tuo tiedostot -välilehteen.
  5. Napsauta Selaa, paikanna SQL-tiedosto tietokoneessasi, valitse Avaaja napsauta sitten OK.

Tämä suorittaa SQL-tiedoston ja päivittää tietokannat SQL-tiedostosi määritysten mukaisesti. Tietokannan palautus saattaa kestää useita minuutteja.

Huomautus: Jos saat komentosarjan aikakatkaisusta ilmoittavan virheilmoituksen (”Script timeout passed, if you want to finish import, please resubmit same file and import will resume”), voit välittömästi valita saman tiedoston tuontia varten ja jatkaa palautusta kohdasta, johon se jäi.

Kun tietokanta on palautettu, varmista, että yhteysmerkkijonosi ovat ajan tasalla. Lisätietoja: Tietokantasi yhteysmerkkijonojen paikantaminen.