Squaren käyttö verkkotapaamisiin liittyvien maksujen veloittamiseen

Verkkotapaamiset-toiminto ei edellytä, että asiakas maksaa palveluista etukäteen. Jos kuitenkin haluat veloittaa maksuja etukäteen, voit yhdistää Verkkotapaamiset Square-maksujärjestelmään milloin tahansa.

Note: This feature is available only to GoCentral (U.S.) customers with a Business Plus or eCommerce plan. If you haven't enabled Online Appointments, see katso ensin Lisää Verkkotapaamiset-osio.

1. Kirjaudu sisään GoDaddy-tilillesi ja avaa tuotteesi. (Tarvitsetko apua tuotteesi avaamiseen?)
  2. Valitse Muokkaa / Muokkaa sivustoa.
  3. Napsauta Avaa Tapaamiset-paneelissa.
    Napsauta Avaa Tapaamiset-paneelissa
  4. Napsauta yläpalkissa Asetukset ja valitse Maksut.
    Napsauta valikossa Maksut
  5. Valitse maksutapa:
    • Valitse täyden etukäteismaksun edellyttäminen tai osittaisen etukäteismaksun edellyttäminen, anna veloitettava summa ja napsauta Tallenna. Kun Onnistui-ilmoitus tulee näkyviin, napsauta Yhdistä ja siirry vaiheeseen 6.
    • Jos haluat veloittaa maksun asiakkaalta kasvotusten, poista etukäteismaksun edellytys käytöstä. Kun Onnistui-ilmoitus tulee näkyviin, palaa sivustosi pääikkunaan napsauttamalla yläpalkissa Verkkosivusto.
  6. Jos sinulla on jo Square-tili, kirjaudu sisään. Muussa tapauksessa luo tili napsauttamalla Sign up (Rekisteröidy).
    Kirjaudu sisään tai rekisteröidy
  7. Kun Maksuasetukset-ikkuna avautuu uudelleen, voit hyväksyä Square-maksut.
    Maksuasetuksien muokkaus on valmis

Huomautus: Voit katsella tai muokata Square-tilisi asetuksia napsauttamalla Näytä hallintapaneeli.