SSH-yhteyden luominen palvelimeesi tai jaettuun verkkohotellitiliin

Kaikkiin Linux-pohjaisiin jaettuihin webhotellitileihin (lisätietoja) ja -palvelimiin (VPS tai oma) voidaan muodostaa yhteys SSH:n kautta asiakasohjelman avulla. Suosittelemme...

Kun olet ladannut ja asentanut toisen näistä ohjelmista, muodosta yhteys SSH:n kautta seuraavien asetusten avulla:

Kenttä Tietojen antaminen...
Isäntäkoneen nimi tai IP-osoite Tilisi verkkotunnuksen nimi tai IP-osoite

Web & Klassikko / cPanel jaettu / Palvelin
Portti 22
Käyttäjänimi Tilisi ensisijainen käyttäjätunnus

Web & Klassikko / cPanel jaettu / Palvelin
Salasana Tilisi salasana

Web & Klassikko / cPanel jaettu / Palvelin

Huomautus: Kun olet antanut isännän nimen tai IP-osoitteen ja portin, avaa yhteys. Kun yhteys on muodostettu, sinulta pyydetään nimeä ja salasanaa.