SSH:n ottaminen käyttöön

Voit ottaa SSH:n käyttöön hallinnoidulla WordPress-tililläsi. SSH:n avulla voit muodostaa suojatun yhteyden verkkohotellitiliisi, kun haluat ladata tai siirtää tiedostoja tai suorittaa komentoja Linux-komentorivin kautta.

Huomautus: Voit käyttää SSH:ta vain, jos sinulla on WordPress-hallinnan Luksus-, Huippu- tai Kehittäjä-paketti tai ammattimaisesti hallinnoitu WordPress-tili. SSH-käyttö ei ole saatavilla WordPress-hallinnan Peruspaketissa.

1. Kirjaudu sisään yrityksen GoDaddy tilillesi.
  2. Siirry Omat tuotteet -sivulle ja napsauta WordPress-hallintasivustot-kohdan vieressä Hallitse kaikkia.
  3. Napsauta WordPress-sivustot-luettelossa sivuston kohdalla olevaa kolmen pisteen kuvaketta ja valitse Asetukset.
  4. Jos sinulla on Perus-, Luksus-, Huippu- tai Kehittäjä-paketti: Napsauta Asetukset-osiossa olevaa SSH-valitsinta ja varmista, että sen kohdalla lukee Käytössä. Valmista tuli!

Jos sinulla on ammattimaisesti hallinnoitu tili (saatavilla vain Yhdysvalloissa ja Kanadassa), valitse Asetukset-osiossa olevan SFTP/SSH-käyttö-kohdan vieressä Hallitse ja siirry seuraavaan vaiheeseen.

5. Napsauta SFTP/SSH-käyttö-valitsinta, jolloin se siirtyy Käytössä-asentoon.
  6. Enter a New Password, and then click Complete Setup. When we're done, note your Hostname, Username, and Password - you'll use these credentials to log in to other applications (like FileZilla or phpMyAdmin) for other tasks.