WordPress-hallinta Ohje

SSH:n ottaminen käyttöön

Voit ottaa SSH:n (Secure Shell) käyttöön hallittua WordPress-tiliäsi varten. SSH on suojattu tapa yhdistää verkkohotellitilisi, jolloin WordPressiä voidaan etähallita WordPress-komentorivikäyttöliittymän (WPCLI) kautta sekä myös vakiotyyppisten Linux-komentojen avulla.

Huomautus: SSH-käyttö ei sisälly perustason sopimuksiin. Korota hallitun WordPress-peruspakettisi tasoa SSH:n ottamiseksi käyttöön.

1. Siirry GoDaddy-tuotesivulle.
  2. Valitse Omat tuotteet -sivulla kohdan WordPress-hallinta vierestä Hallitse kaikkia.
  3. Valitse valikkokuvake-valikosta Asetukset sen verkkosivuston kohdalla, jota varten haluat ottaa SSH:n käyttöön.

valitse asetukset
  4. Valitse Tuotantosivusto-osiossa Näytä enemmän.
    valitse näytä enemmän
  5. Kytke SSH-kohdassa SSH-vaihtonäppäin päälle. Valmista tuli!