SSH:n ottaminen käyttöön Linux-verkkohotellitilillä

SSH on suojattu tapa muodostaa yhteys Linux-verkkohotellitiliisi ja siirtää tiedostoja ja suorittaa komentoja. Ota SSH käyttöön tililläsi seuraamalla näitä ohjeita – sinun ei tarvitse määrittää julkisia tai yksityisiä avaimia.

Huomautus: Tarvitsetko apua palvelun GoDaddy oppaalta? Siirry Ota yhteyttä -sivullemme ja valitse Keskustele nyt, niin autamme sinua.

1. Avaa palvelun GoDaddy tuotesivu.
  2. Valitse Verkkohotelli-kohdassa haluamasi Linux-verkkohotellitilin vierestä Hallitse.
    napsauta Hallitse
  3. Siirry tilin Koontinäytöllä Asetukset-kohtaan ja valitse Palvelin.
    napsauta Palvelin
  4. Valitse SSH-käyttö-kohdan vierestä Hallitse.
  5. Napsauta SSH-käyttö-valitsinta, jolloin se siirtyy Käytössä-asentoon. Valitsin muuttuu vihreäksi, ja SSH-tunnistetietosi tulevat näkyviin luettelossa. Kirjaudu cPaneliin SSH:n avulla käyttämällä näitä tunnistetietoja.

Huomautus: cPanel-salasanasi on myös SSH-salasanasi. Jos et ole varma, mikä cPanel-salasanasi on, voit vaihtaa sen tässä. Muista ottaa salasana talteen, sillä et voi tarkistaa sitä tilisi koontinäytöltä.