SSL-varmenteet Ohje

Piip piip... raksutusta... raksutusta... numero 42…
No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

SSL-varmennettani varten kerättyjen henkilötietojen pyytäminen

Huomautus: Tämän artikkelin tiedot pätevät ainoastaan Euroopan talousalueen (ETA) asukkaisiin yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukaisesti. Artikkelilla ei ole vaikutusta sinuun, jos asut ETA:n ulkopuolella.

Voit pyytää kopiota tiedoista, jotka kerätään SSL-varmenteen myöntämisen yhteydessä.

1. Siirry GoDaddy-tuotesivulle.
  2. Valitse Hallitse kaikkia SSL -varmenteiden vierestä.
  3. Valitse Ohje > Lähetä tietopyyntö .
  4. Valitse Pyydä tietoja .
  5. Vahvistusnäyttö tulee näkyviin, ja henkilökohtaiset tietosi lähetetään arkistoituun sähköpostiosoitteeseen 72 tunnin kuluessa.