SSL-varmenteet Ohje

SSL-varmennettani varten kerättyjen henkilötietojen pyytäminen

Huomautus: Tämän artikkelin tiedot pätevät ainoastaan Euroopan talousalueen (ETA) asukkaisiin yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukaisesti. Artikkelilla ei ole vaikutusta sinuun, jos asut ETA:n ulkopuolella.

Voit pyytää kopiota tiedoista, jotka kerätään SSL-varmenteen myöntämisen yhteydessä.

1. Kirjaudu sisään GoDaddy-tilillesi ja avaa SSL-hallinta.
  2. Napsauta Ohje ja sitten Lähetä pyyntö tietojen saamiseksi.
    Lähetä pyyntö
  3. Napsauta kohtaa Pyydä tietoja
    Pyydä tietoja
  4. Vahvistusruutu tulee näkyviin, ja tiedostoon tallennetut henkilötietosi lähetetään sähköpostiosoitteeseesi 72 tunnin kuluessa.