SSL-varmenteet Ohje

SSL-varmenteen asennus Microsoft IIS 7 -järjestelmään

Kun olet pyytänyt varmennetta online-hakemuksellamme ja se on valmis asennettavaksi, sinun pitää ladata antamamme tiedostot.

Kun olet ladannut tiedostot, asenna välivarmenne Microsoft® IIS 7 -palvelimeesi. Voit ladata välivarmenteen myös sen säilytyspaikka.

Ensisijaisen SSL-varmenteen asentamiseksi sinun on seuraavaksi viimeisteltävä odottava pyyntö ja sidottava varmenne sitten omaan sivustoosi.

Keskitason varmenteen asennus Microsoft IIS 7:ssä

1. Napsauta Käynnistä ja napsauta sitten Suorita....
  2. Kirjoita mmc ja napsauta sitten OK. Microsoft Management Console (konsoli) -ikkuna avautuu.
  3. Napsauta Konsoli1-ikkunassa Tiedosto-valikkoa ja valitse sitten Lisää/poista-laajennus.
  4. Valitse Lisää tai poista -laajennusikkunassa Varmenteet ja napsauta sitten Lisää.
  5. Valitse Varmennelaajennus-ikkunassa Tietokonetili ja napsauta sitten Seuraava.
  6. Valitse Valitse tietokone -ikkunassa Paikallinen tietokone ja napsauta sitten Valmis.
  7. Napsauta Lisää tai poista laajennus -ikkunassa OK.
  8. Laajenna kansiota Konsoli1-ikkunassa napsauttamalla +.
  9. Napsauta hiiren kakkospainikkeella Keskitason varmenteen myöntäjät, valitse hiirellä Kaikki tehtävät ja napsauta sitten Tuo.
  10. Napsauta Varmenteen ohjattu tuontitoiminto -ikkunassa Seuraava.
  11. Etsi keskitason varmennetiedosto napsauttamalla Selaa.
  12. Muuta Avaa-ikkunassa tiedostopäätteen suodattimeksi PKCS #7 -varmenteet (*.spc;*.p7b), valitse *_iis_intermediates.p7b -tiedosto ja napsauta sitten Avaa.

Älä asenna Leaf-varmennettasi tähän osioon. Tämä poistaa varmenteesi luettelosta, ja joudut asentamaan sen uudelleen ongelman korjaamiseksi.

13. Napsauta Varmenteen ohjattu tuontitoiminto -ikkunassa Seuraava.
  14. Valitse Aseta kaikki varmenteet seuraavaan varastoon ja napsauta sitten Selaa.
  15. Valitse Valitse varmennevarasto -ikkunassa Keskitason varmenteen myöntäjät ja napsauta sitten OK.
  16. Napsauta Varmenteen ohjattu tuontitoiminto -ikkunassa Seuraava.
  17. Napsauta Valmis.
  18. Napsauta OK.
  19. Sulje Konsoli 1 -ikkuna ja poista sitten konsoliasetukset valitsemalla Ei.

SSL-varmenteen asennus Microsoft IIS 7:ssä

1. Napsauta Käynnistä, siirrä kohdistin Hallintotyökalut-kohdan päälle ja valitse sitten Internet-palveluiden hallinta.
  2. Valitse palvelimesi IIS-palveluiden hallinta -ikkunassa.
  3. Vieritä sivun loppuun ja kaksoisnapsauta sitten kohtaa Palvelinvarmenteet.
  4. Napsauta oikealla puolella olevassa Toiminnot-paneelissa Viimeistele varmennepyyntö....
  5. Paikallista varmennetiedostosi napsauttamalla ....
  6. Valitse Avaa-ikkunassa tiedostopäätteeksi *.*, valitse varmenteesi (se on saatettu tallentaa nimellä .txt, .cer tai .crt) ja napsauta sitten Avaa.
  7. Anna Viimeistele varmennepyyntö -ikkunassa kutsumanimi varmennetiedostoa varten ja napsauta sitten OK.
  8. Varmista yleismerkkejä sisältävien SSL-varmenteiden osalta, että yksilöllinen nimi vastaa yleistä nimeä (kuten *.kivaesimerkki.com).

9. Valitse Internet Information Services (IIS) Manager -ikkunassa sen palvelimen nimi, johon asensit varmenteen.
  10. Napsauta + merkkiä Sivustojen vieressä ja valitse SSL-varmenteella suojattava sivusto.
  11. Napsauta oikealla puolella olevassa Toiminnot- paneelissa kohtaa Sidonnat....
  12. Napsauta Lisää....
  13. Lisää sivuston sidonta -ikkunassa:
    • Valitse tyypiksi https.
    • Valitse IP-osoitteeksi Määrittämätön tai sivuston IP-osoite.
    • Anna Portti-tyypiksi 443.
    • Valitse SSL-varmenteeksi juuri asentamasi SSL-varmenne ja napsauta sitten OK.
  14. sulje Sivuston sidonnat -ikkunat.
  15. Sulje Internet Information Services (IIS) Manager -ikkuna. SSL-varmenteen asennus on valmis.

Vahvista asennus käymällä sivustossasi osoitteessa https://www.kivaesimerkki.com (korvaa kivaesimerkki.com omalla verkkotunnuksellasi). Jos kohtaat ongelmia, yritä ratkaista ne tutustumalla seuraavaan:

.

Me tarjoamme tietoja tiettyjen kolmansien osapuolien tuotteiden käytöstä, mutta emme suosittele tai suoraan tue niitä emmekä ole vastuussa niiden toiminnasta tai luotettavuudesta.