SSL-varmenteen asennus - Nginx

Kun varmennepyyntösi on hyväksytty, voit ladata SSL-varmenteet ja keskitason varmenteet SSL-sovelluksesta. Lisätietoja: SSL-varmenteen lataaminen. Nämä tiedostot on asennettava www-palvelimeesi.

Voit myös ladata välivarmenteiden nipun varastosta.

SSL- ja Intermediate-varmenteiden asentaminen

1. Kopioi SSL-varmennetiedostosi ja varmennenipputiedosto Nginx-palvelimeesi.
  2. Sinulla pitäisi jo olla avaintiedosto palvelimessa, jota käytit varmennepyyntösi luomiseen.
  3. Luo viittaus näihin tiedostoihin muokkaamalla Nginx-määrityksiäsi. Muokattava määritystiedosto riippuu Nginx-versiostasi, käyttöjärjestelmästäsi tai Nginx-asennuksen tavasta.

SSL-varmenteesi on asennettu. Jos ongelmia esiintyy, apua vianmääritykseen löytyy kohdasta