SSL-varmenteet Ohje

NGINX: Varmenteen asentaminen

Kun varmennepyyntösi on hyväksytty, voit ladata SSL-varmenteet ja keskitason varmenteet SSL-sovelluksesta. Lisätietoja: SSL-varmenteen lataaminen. Nämä tiedostot on asennettava www-palvelimeesi.

Voit myös ladata välivarmenteiden nipun varastosta.

SSL- ja Intermediate-varmenteiden asentaminen

1. Kopioi SSL-varmennetiedostosi ja varmennenipputiedosto Nginx-palvelimeesi.
  2. Sinulla pitäisi jo olla avaintiedosto palvelimessa, jota käytit varmennepyyntösi luomiseen.
  3. Luo viittaus näihin tiedostoihin muokkaamalla Nginx-määrityksiäsi. Muokattava määritystiedosto riippuu Nginx-versiostasi, käyttöjärjestelmästäsi tai Nginx-asennuksen tavasta.

SSL-varmenteesi on asennettu. Jos ongelmia esiintyy, apua vianmääritykseen löytyy kohdasta SSL-varmenteesi määrityksen testaaminen.

Saat lisätietoja Nginx-palvelimesi määrittämisestä tutustumalla seuraavaan: http://nginx.org/en/docs/http/configuring_https_servers.html#chains.